Honeywell 1"x1" spulehane med nippel inkl. plomberingsbøjle

Honeywell 1"x1" spulehane med nippel inkl. plomberingsbøjle

Specifikationer

Dimension
1"
Materiale
DZR-messing
Model
BA295D-WHS
Trykklasse
PN10
Type
Muffe/muffe
Klasse
4
Produkt
TBS-ventil
Temperatur
Maks. 65 °C

Varedata

Vare nr
430441108
EAN nr
4019837146740
UNSPC
40141604
Mærke
Honeywell
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
BA295D-3/4WHS
Rabatgruppe
34330

Beskrivelse

Tilbagestrømningssikring til retrofit for spule- og aftapningsarmaturer

Tilbagestrømningssikring af denne type er egnet til sikring af drikkevandsanlæg mod returtryk, returløb og retursug. Anvendes til beskyttelse ved aftapningshaner, spulehaner og gårdhaner. Anlæg med væsker op til og med mediumkaegori 4.

TBS ventilens øvre ventilhus er bestående af integreret afspærring og afproppet prøveudtag. Drejelig underdel med afproppet prøveudtag. Ventilhuset er fremstillet i DZR - afzinkningsbestandig, korrosionsfri messing, patronindsats og afgangskontraventil af højkvalitets kunstoft, og pakningselement er udført i EPDM egnet for drikkevand.

Standard udførelse med 1" gevindtilslutning på indløbssiden og 1" gevindtilslutning på afgangssiden.

opfylder Europæiske norm DIN EN-1717 for væskekategori 4 (Klasse 4)

Krav til mediumkategori 4:
Medium, som medføre stor menneskelig sundhedsrisiko som følge af tilstedeværelsen af et eller flere giftige eller meget giftige stoffer eller et eller flere radioaktive, mutagene eller kræftfremkaldende stoffer. Disse kræver en tilbagestrømningssikring.
Eksempler på kategori 4 omfatter: Bilvaskeanlæg, svømmebassiner med automatiske klorerings- og kemikaliedoseringsanlæg, blødgøringsanlæg og højtryksrensere med additiver.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.