2-Tryk Trådløs DK Uden Symbol

2-Tryk Trådløs DK Uden Symbol

Varedata

Vare nr
3467001306
EAN nr
5703102205759
UNSPC
39121502
Mærke
Niko-Servodan
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
72-500
Rabatgruppe
23410

Beskrivelse

• Sender trådløst signal til modtager moduler
• Skrues eller limes på væg
• Uden batterier - totalt vedligeholdelsesfri!
De trådløse tryk er batteriløse og vedligeholdelsesfrie vægsendere der trådløst kan styre elektriske apparater via trådløse modtagere.
Et trådløst tryk må i programmeringsmodus ikke være mere end 5 m væk fra et modtager modul, da modtageren så har en begrænset rækkevidde.
Det trådløse system er særlig velegnet ved fx renoveringer, senere installation af elektriske apparater eller i kontorer med flytbare vægge.
Comlux wireless interface 76-369
Konverterer radiosignaler fra trådløse tryk til Comlux indgangssignaler.
Montering:
Skal altid monteres på en plan flade, så bundpladen ikke vrides ved montering. Ujævnheder kan medføre funktionsforstyrrelser samt, fastklemning af vipperne.
Vægsenderne kan skrues fast eller limes fast med tape på glatte, jævne overflader som fx malede vægge, fliser, møbler, træ osv.
Til montering på glasvægge anvendes dobbelt klæbende tape. Folien skal dække bagsiden af vægsenderen fuldstændig og skal først anbringes på den samlede vægsender og derefter på glasset.

NB! Alle tryk leveres uden ramme.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.