20 x 500 mm Magnesium anode

20 x 500 mm Magnesium anode

Specifikationer

Diameter
20mm
Længde
500mm
Produkt
Anode
Type
Anode

Varedata

Vare nr
379550056
UNSPC
40101800
Mærke
Erik Færgemann
Salgsforpakning
1/50 stk
Leverandørens varenr
0002309
Rabatgruppe
33750

Beskrivelse

Ledningsevne:

I beholdere med indvendig belægning er beskyttelse med anoder mulig i vand med ledningsevne mellem 100 µS og opefter. Anodens størrelse tilpasses, så forholdet mellem anodeoverfladen og beholderoverfladen er 0,02 m2 anodeoverflade pr. m2 beholdervæg.

I beholder uden indvendig belægning er beskyttelse med anoder mulig i vand med ledningsevne mellem 300 µS og 1000 µS. Anoden skal gå i hele beholderens længde.

Anvendelse:
Anoder anvendes til beskyttelse af metalbeholdere, der er i kontakt med et elektrisk ladet medium som varmt vand.

Anoden placeres centralt i beholderen, og der skal være god metallisk forbindelse mellem anoden og beholderen.

Anoden består af magnesium, der i sammenligning med metal er et uædelt metal – og derfor tærer anoden. Forbindelsen til metalbeholderen gør beholderen negativt ladet, hvorved vandets positive metal-ioner forhindres i at gå i opløsning, og derfor dannes der ikke rust i beholderen.

Må ikke anvendes til beholdere indeholdende andre flydende væsker!

Ved beholdere med kobberspiral eller varmepatron anbefales det, at den isoleres, så der ingen direkte kontakt er med beholderen.

Rørgevind:
Alle vores anodetyper har rørgevind, som gør det muligt at skrue anoden i. Stavanoder, Fleksible anoder og Bøjelige anoder har et rørgevind,(3/4 ’’ eller 5/4 ’’) hvorimod 6 kilos magnesiumanoder (66 mm Ø x 914 mm) har to.

Da anoder skal udskiftes jævnligt, anbefales det, at anoden placeres ved hjælp af rørgevindet/rørgevindene.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.