{{selectedFacet.Name}}

  {{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
  Varenr. {{product.Varenr}}
  EAN: {{product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

  Øv

  Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

  Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

  Anbefalinger baseret på din kurv

  25 mm rilleclips PRO til fastgørelse af tomrør i riller

  25 mm rilleclips PRO til fastgørelse af tomrør i riller

  Specifikationer

  Diameter
  25 mm
  Produkt
  Clips
  Kan straksleveres
  Ja

  Varedata

  Vare nr
  087265025
  EAN nr
  5700002035042
  UNSPC
  30101815
  Mærke
  Clipsgroup
  Salgsforpakning
  25/25 STK
  Leverandørens varenr
  1701
  Rabatgruppe
  39929

  Beskrivelse

  Rilleclips PRO ®
  Med den Dansk udviklede og producerede verdensnyhed, er det ikke længere en tung arbejdsgang, at fastgøre rør udfræste riller. Den lille plastik clips er revolutionerende da det er den første af sin slags, nogensinde.
  Slut med at bruge søm, skruer, murbrokker, traditionelle clips med søm eller tilpassede plastrør/flexrør. Clips til rør er Ø24 og passer på alle typer 25mm. rør.
  Clipsens design er opbygget ud fra erfaring og research, med et ønske om at afhjælpe en langsommelig og, til tider, besværlig arbejdsproces. Der er lagt stor vægt på funktionalitet, kvalitet og at slut-produktet er nemt og hurtigt at arbejde med.
  Med rilleclipsen har du et godt kvalitetsprodukt som ændrer arbejdsgangen fra besværlig og tidskrævende til noget nemt, hurtigt, effektivt og med stor tidsbesparelse. Ifølge vores research og erfaring har de fleste installatører indstillet rillefræseren på ca. 33mm i skærebredden. Det er ud fra det mål vi har designet clipsen. Når rillefræseren er indstillet på de anbefalede mål, er der ikke behov for yderligere at indstille rillefræseren. Her har clipsen sin optimale effekt.
  Skulle der opstå behov for, at udtage clipsen efter montering i rillen, kan dette gøres nemt ved at presse clipsen sammen i rillen og herefter trække clipsen ud. Samme clips kan selvfølgelig genbruges til efterfølgende montering igen.

  Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os  Andre købte også