Honeywell 3/4"x1" spulehane med nippel inkl. plomberingsbøjle

Specifikationer

Produkt
TBS-ventil
Model
BA295D-WH
Type
Muffe/dræn
Kan straksleveres
Ja
Klasse
4
Trykklasse
PN10
Temperatur
Maks. 65 °C
Materiale
Forkromet DZR-messing
Dimension
3/4, 1 "

Varedata

Vare nr
430441306
EAN nr
4019837146726
UNSPC
40141604
Mærke
Honeywell
Salgsforpakning
1/1 STK
Leverandørens varenr
BA295D-3/4WH
Rabatgruppe
34330

Beskrivelse

Tilbagestrømningssikring til retrofit for spule- og aftapningsarmaturer

Tilbagestrømningssikring af denne type er egnet til sikring af drikkevandsanlæg mod returtryk, returløb og retursug. Anvendes til beskyttelse ved aftapningshaner, spulehaner og gårdhaner. Anlæg med væsker op til og med mediumkaegori 4.

TBS ventilens øvre ventilhus er bestående af integreret afspærring og afproppet prøveudtag. Drejelig underdel med afproppet prøveudtag. Ventilhuset er fremstillet i DZR - afzinkningsbestandig, korrosionsfri messing, som er forkromet. Patronindsats og afgangskontraventil af højkvalitets kunstoft, og pakningselement er udført i EPDM egnet for drikkevand.

Standard udførelse med 3/4" gevindtilslutning på indløbssiden og 1" gevindtilslutning på afgangssiden. Inkl. 1"x3/4" gevindovergangsstykke med dræn tilslutning.

opfylder Europæiske norm DIN EN-1717 for væskekategori 4 (Klasse 4)

Krav til mediumkategori 4:
Medium, som medføre stor menneskelig sundhedsrisiko som følge af tilstedeværelsen af et eller flere giftige eller meget giftige stoffer eller et eller flere radioaktive, mutagene eller kræftfremkaldende stoffer. Disse kræver en tilbagestrømningssikring.
Eksempler på kategori 4 omfatter: Bilvaskeanlæg, svømmebassiner med automatiske klorerings- og kemikaliedoseringsanlæg, blødgøringsanlæg og højtryksrensere med additiver.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på