Akva Lux II TD - en fuldisoleret unit til direkte anlæg

Akva Lux II TD - en fuldisoleret unit til direkte anlæg

Specifikationer

Produkt
Fjernvarmeunit

Varedata

Vare nr
374976190
UNSPC
40101800
Mærke
Danfoss Redan
Salgsforpakning
1/8 stk
Leverandørens varenr
145B4002
Rabatgruppe
33735

Beskrivelse

Akva Lux II TD - en fuldisoleret unit til direkte anlæg, velegnet til boliger med flere badeværelser eller spabad. Velegnet til mindre ejendomme med 2-4 lejligheder. Leveres med brugsvandsregulator PTC2+P med energisparefunktion, højeffektiv pladevarmeveksler, bypass/cirkulationstermostat, kontra- og sikkerhedsventil, TD-regulator samt passtykke for måler i fjernvarme frem og retur. Brugsvandsregulatorens energisparefunktion betyder, at veksleren er kold i tomgang. Når tapning af varmt vand ophører, lukker regulatoren for fjernvarmen, således at tomgangstab og tilkalkning af veksleren undgås. Pladevarmeveksleren er kold, når der ikke tappes, så varmmetabet er meget lavt. TD Units leveres uden temperaturregulering af varmekredsen og skal derfor tilsluttes varmeanlæg udstyret med vejrkompenseringsfunktion.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.