Bevægelsessensor MD-C 360i/24

Bevægelsessensor MD-C 360i/24

Varedata

Vare nr
4224010718
EAN nr
4015120055317
UNSPC
39121535
Mærke
Esylux
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
EP10055317
Rabatgruppe
24291

Beskrivelse

Bevægelsessensor med 360° detekteringsområde til loftsmontage Stor rækkevidde på op til 24 m i diameter ved en anbefalet montagehøjde på 3 m til et utal af anvendelsesmuligheder16 A højtydende relæ (wolfram-kontakt) specielt til omskiftning af kapacitive laster som f.eks. ballaster, parallelkompenserede lysstofrør, kompakt-lysstofrør, energisparepærerEgner sig optimalt til installation i stor højde op til 5 m som sportshaller, lagerhaller m.m. Automatisk lysstyring til anvendelser med intet eller meget lidt dagslysNem programmering vha. fjernbetjening med "blue mode"-teknologi eller via potentiometre Integreret kontakt til indstilling med fjernbetjening eller via potentiometer - for at undgå forkert betjening og som beskyttelse mod hærværk Fast indlagt fabriksprogram sørger for at udstyret er klar til brug med det sammeAfblænding af fejlkilder ved at reducere sensitiviteten med DIP-kontakt Ekstra afbryderindgang med tænd-/slukfunktion "rum = TÆND + SLUK/gang = TÆND" Standardudførelse som planforsænket sensor Udvendig montering eller indbygning i loft med tilbehør Blænden og designringen kan nemt udskiftes/lakeres (fås i farven "sølv" som tilbehør) God plads til kabelføring takket være powerboxens indbygningsdybde Hurtig og nem tilslutning med stikklemmer Udvidelse af registreringsområdet med parallelkobling af maks. 8 sensorerMålrettet afblænding af områder ved hjælp af den vedlagte linsemaske

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.