Buffertank til BAXI varmepumper

Specifikationer

Produkt
Buffertank
Volumen
100 l

Varedata

Vare nr
346799210
UNSPC
40101800
Mærke
Baxi
Salgsforpakning
1/1 STK
Leverandørens varenr
162026
Rabatgruppe
33480

Beskrivelse

Alezio og HPI-II L/V varmepumper skal altid tilsikres et minimum flow på 12 liter/min.
Ved montering af en Buffer-tank kommer man let over denne issue.
Den samlede anlægsvolumen skal minimum svare til 7,5 liter pr. installeret L/V varmepumpe effekt. Hvis ikke denne mindste volumen kan opfyldes, skal der installeres en buffertank i systemet, som kompenserer for den manglende anlægsvolumen.
Eksempel: der installeres en 11 kW L/V varmepumpe; minimum anlægsvolumen er således 85 liter; aktuel anlægsvolumen er 65 liter; der skal derfor installeres en buffertank på minimum 20 liter.
Hvis der vælges en løsning alene baseret på en L/V varmepumpe, skal centralvarmesystemet være i stand til at yde tilstrækkeligt ved en fremløbstemperatur på maksimalt 55°C, og samtidig skal forskellen mellem frem- og returtemperatur ikke overstige 10°C.
Man skal samtidig være opmærksom på, at den årlige gennemsnit¬lige COP er stærkt afhængig af niveauet for fremløbstemperaturen. Ved at hæve fremløbstemperaturen fra 35°C til 55°C reduceres den årlige gennemsnitlige COP typisk med mellem 25 – 35 %.
I installationer hvor man ved, at det ikke kan lade sig gøre at levere energien ved fremløbstemperaturer på 55°C eller mindre om vinteren, er hybridløsningerne et godt alternativ.
Ved at kombinere L/V varmepumpen med fx et eksisterende oliefyr sikres det, at der altid kan leveres nok energi til bygningen i den kolde årstid. Se Hybridløsninger i BAXI produktkatalog.
Udedelen skal være tilsluttet (elektrisk) 12 timer før opstart af varmepumpen.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på