DIN TERMOST.M36 M.NATSÆNKNING

DIN TERMOST.M36 M.NATSÆNKNING

Varedata

Vare nr
1024000166
EAN nr
5703302026598
UNSPC
39121549
Mærke
LK
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
120C1000
Rabatgruppe
21072

Beskrivelse

Anvendes til direkte regulering af elvarme og indirekte regulering af centralvarme over cirkulationspumpe. Til automatisk styring af natsænkningsfunktionen anvendes et kontaktur.

Temperaturen indstilles på øverste potentiometer, der er forsynet med temperaturskala fra 0- til 40°C. Natsænkningstemperaturen indstilles på nederste potentiometer med en reduktion fra 0- til 8°C. Natsænkning kan styres via et kontaktur. Lysdioderne er til kontrol af termostatens funktion. Øverste lysdiode tændt: Relæet i termostaten er sluttet. (Følertemperaturen er < den indstillede værdi) Nedereste lysdiode tændt: Natsænkningen er aktiv.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.