{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

Eurotest Metrel MI3125BT Combo SKS Tester Med Bluetooth

Eurotest Metrel MI3125BT Combo SKS Tester Med Bluetooth

Varedata

Vare nr
6398916758
EAN nr
5706445481309
UNSPC
41110000
Mærke
Elma
Salgsforpakning
1/1 STK
Kan straksleveres
Nej
Leverandørens varenr
5706445481309
Rabatgruppe
26301

Beskrivelse

Metrel MI3125BT Eurotest COMBO er en del af en intelligent serie af SKS testere, der ikke alene kan udføre alle nødvendige tests, men som også automatisk godkender eller melder fejl, på de installatioenr du afprøver. Alle kontroller der er sat krav til, i forhold til danske bekendtgørelser, kan instrumentet foretage og ydermere er instrumentet også i stand til at teste fejlstrømsrelæer af type B. Metrel MI3125BT Eurotest COMBO sætter helt nye standarder for installationstestere. Nu er det slut med at skulle hjem og se på sikringskurver og foretage ekstra beregning efter test af installationen. Instrumentet har indbygget sikringstabel, der automatisk sammenligner kortslutningsmålingen med den valgte sikring/automatsikrings brydekurve og herefter
godkendes eller kasseres målingen.

Med sin kompakte størrelse og store display er Metrel MI3125BT Eurotest COMBO, nem og bekvem at betjene. Skal der udføres flere test i løbet af kort tid, er instrumentet praktisk og ergonomisk udformet så gentagne målinger kan udføres let. På det store belyste display vises alle målinger og det indikeres tydeligt om målingen er godkendt i henhold til de valgte grænser, både med farveindikation af en rød eller grøn farve, men også grafisk i displayet.

Metrel MI3125BT Eurotest COMBO byder på mange spændende muligheder, bl.a. en meget brugervenlig hjælpemenu med smarte tilslutningsdiagrammer direkte på displayet.

– Kortslutningsstrøm/loopimpedans, fase/nul, fase/jord og fase/fase.
– Tester alle typer fejlstrømsafbrydere, både type AC, A (med pulserende DC) og B. Den smarte rampefunktion angiver udkoblingsstrøm og tid.
– Lavohm - 200mA test på udligningsforbindelser.
– Isolationstester med 50, 100, 250, 500 og 1000V prøvespænding.
– 2-og 3-polet overgangsmodstand til jord
– Fasefølgeviser og Spændingsmålinger op til 1200V
– Indbygget hukommelse for 500 målinger og mulighed for opbygning af installationsstruktur på instrumentet.
– Dansk windowssoftware til hurtig og nem dokumentation, med mulighed for at redigere og lave egne kommentarer.
– Dansk hjælpefunktion indbygget– Utrolig effektivt værktøj til stor hjælp for montører eller teknikere, der gør at tilslutninger altid kan udføres korrekt. Slut med manualer der bliver væk, det hele ligger klar på instrumentet.

Metrel MI3125BT Eurotest COMBO opfylder IEC 61010-1 KAT III 600V og CAT IV 300V. Leveres komplet i taske inkl. opladelige batterier, oplader, prøveledninger og dansk betjeningsvejledning, samt PC-kabel (RS- 232/USB) og dansk windows software.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også