{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

Fluke Trefase energy logger 1736

Fluke Trefase energy logger 1736

Varedata

Vare nr
2098758498
EAN nr
0095969758499
UNSPC
41110000
Mærke
Fluke
Salgsforpakning
1/1 STK
Kan straksleveres
Nej
Leverandørens varenr
4534519
Rabatgruppe
22090

Beskrivelse

Mere synlighed, reduceret usikkerhed og bedre beslutninger med hensyn til effektkvalitet og energiforbrug
Fluke 1736 3-Fase Power Logger bygget med Fluke Connect® mobil app og computersoftware giver dig de data du har brug for til at træffe kritiske beslutninger om effektkvalitet og energiforbrug i realtid. De ideelle testværktøjer til at gennemføre energistudier og basal effektkvalitetslogning. 1736 fanger og logger over 500 effektkvalitetsparametre, så du har et bedre overblik over de data du skal bruge til at optimere systemers pålidelighed og energibesparelser.
En optimeret brugerflade, fleksible strømprober og en intelligent funktion til måleverifikation, der giver dig mulighed for at reducere fejl under måling ved digitalt at bekræfte og rette typiske forbindelsesfejl, gør opsætning nemmere og reducerer måleusikkerhed. Få adgang til og del data trådløst med dit team via Fluke Connectt® appen, så du kan bevare en sikker arbejdsafstand og træffe vigtige beslutninger i sand tid, og på den måde reducere behovet for beskyttelsesudstyr, on-site besøg og check-in. Du kan også nemt og hurtigt få tabeller og grafer af målinger til at hjælpe med at identificere udfordringer og lave detaljerede rapporter med den inkluderede Fluke Energy Analyze Plus softwarepakke.
Fluke 1736 er den bedste generelle power logger. Hvis du er på udkig efter en power logger med de samme fantastiske egenskaber til energistudier og mere avancerede effektkvalitets logningskvaliteter, så er Fluke 1738 det perfekte valg.

Faciliteter
• Nøglemålinger: Fang og log automatisk spænding, strøm, effekt, harmoniske og tilhørende effektkvalitetsværdier
• Kompatibel med Fluke Connect®*: Du kan få vist data lokalt på instrumentet via Fluke Connect mobil app og computersoftware
• Bekvem strømforsyning af instrumentet: Strømforsyn instrumentet direkte fra kredsløbet der måles på.
• Den højeste sikkerhedsklassificering i branchen: 600 V KAT IV/1000 V KAT III klassificeret til brug ved service-indgangen og downstream.
• Mål alle tre faser og nul: Med 4 inkluderede fleksible strømprober.
• Omfattende logning: Der kan gemmes mere end 20 separate logningssessioner på instrumentet. Faktisk bliver alle målte værdier logget automatisk, så du aldrig mister trenden i målingerne. Du kan gennemse date under logning og før du downloader til en sand tids analyse
• Fang dyk, pukler og startstrømme: Inkluderer også event kurveform snapshot og RMS profil i høj opløsning, sammen med dato, tidsstempel og alvorlighed for at pinpointe potentielle kilder til effektkvalitetsproblemer.
• Tydelig berøringsfølsom skærm i farver: Gennemfør bekvemme analyser og data checks i felten med komplet grafisk display.
• Optimeret brugergrænseflade: Fang de rigtige data hver gang, med en hurtig, guidet grafisk opsætning, og reducer usikkerheden med dine forbindelser med den intelligente verificeringsfunktion.
• Komplet i felten opsætning via frontpanelet eller Fluke Connect app'en: Intet behov for at tage tilbage til værkstedet for at downloade eller installere, eller for at medbringe en computer til eltavlen.
• Energy Analyze Plus applikationssoftware: Download og analyser hver eneste detalje i energiforbrug og effektkvalitet sundhed med vores automatiserede rapportering.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også