{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

Fluke Avanceret trefase power logger 1738

Fluke Avanceret trefase power logger 1738

Varedata

Vare nr
2098772539
EAN nr
0095969772532
UNSPC
41110000
Mærke
Fluke
Salgsforpakning
1/1 STK
Kan straksleveres
Nej
Leverandørens varenr
4563577
Rabatgruppe
22090

Beskrivelse

Omfattende effektkvalitets- og energiundersøgelser - få de data du har brug for til at træffe kritiske beslutninger i sand tid
Fluke 1738 3-Fase Avanceret Power Logger bygget med Fluke Connect® mobil app og computersoftware giver dig de data du har brug for til at træffe kritiske beslutninger om effektkvalitet og energiforbrug i realtid. Fluke 1738 Avanceret Power Logger fanger og logger automatisk, som Fluke 1736 Power Logger, flere end 500 effektkvalitetsparametre, mens den også gør dig i stand til at fejlsøge mere avancerede effektkvalitetsproblemer. Udfør avanceret analyse med et udvidet effektkvalitetsundhed oversigtsfunktion (EN50160), der giver dig hurtig indsigt i det elektriske systems generelle tilstand. Effektkvalitetsundhed oversigtsfunktionen er baseret på detaljerede effektkvalitetsdata, inkl. optagelser af event kurveformer, så du har endnu mere indsigt i de data du har brug for til at optimere systemets pålidelighed og besparelser.

Faciliteter
• Nøglemålinger: Fang og log automatisk spænding, strøm, effekt, harmoniske og tilhørende effektkvalitetsværdier
• Kompatibel med Fluke Connect®*: Se data lokalt på instrumentets display, via Fluke Connect mobil app og computersoftware eller via din virksomheds Wi-Fi infrastruktur.
• Bekvem strømforsyning af instrumentet: Strømforsyn instrumentet direkte fra kredsløbet der måles på.
• Den højeste sikkerhedsklassificering i branchen: 600 V KAT IV/1000 V KAT III klassificeret til brug ved service-indgangen og downstream.
• Mål alle tre faser og nul: Med 4 medfølgende fleksible strømprober.
• Omfattende logning: Der kan gemmes mere end 20 separate logningssessioner på instrumentet. Faktisk bliver alle målte værdier logget automatisk, så du aldrig mister trenden i målingerne. Du kan endda gennemse data under logning og før du downloader til en sand tids analyse.
• Fang dyk, pukler og startstrømme: Inkluderer også event kurveform snapshot og RMS profil i høj opløsning, sammen med dato, tidsstempel og alvorlighed for at pinpointe potentielle kilder til effektkvalitetsproblemer.
• Effektkvalitetsundhed oversigtsfunktion: Opsummerer de vigtigste effektkvalitetsparametre for at kunne give et hurtigt indblik i et elektrisk systems generelle sundhedstilstand, og angive hvor det er nødvendigt med mere detaljeret analyse og rapportering.
• Tydelig berøringsfølsom skærm i farver: Gennemfør bekvemme analyser og data checks i felten med komplet grafisk display.
• Optimeret brugergrænseflade: Fang de rigtige data hver gang, med en hurtig, guidet grafisk opsætning, og reducer usikkerheden med dine forbindelser med den intelligente verificeringsfunktion.
• Komplet i felten opsætning via frontpanelet eller Fluke Connect app'en: Intet behov for at tage tilbage til værkstedet for at downloade eller installere eller for at medbringe en computer til eltavlen.
• Fuldt integreret logning: Tilslut andre Fluke Connect enheder til Fluke 1738 for samtidig at logge op til to andre måleparametre, praktisk taget enhver anden parameter tilgængelig på et Fluke Connect trådløst digitalt multimeter eller modul.**
• Energy Analyze Plus applikationssoftware: Download og analyser hver eneste detalje i energiforbrug og effektkvalitets-sundhed med vores automatiserede rapportering.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også