{{selectedFacet.Name}}

  {{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
  Varenr. {{product.Varenr}}
  EAN: {{product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

  Øv

  Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

  Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

  Anbefalinger baseret på din kurv

  Infrarødt Termometer 62 Max, IP54

  Infrarødt Termometer 62 Max, IP54

  Varedata

  Vare nr
  2098620209
  EAN nr
  0095969620208
  UNSPC
  41110000
  Mærke
  Fluke
  Salgsforpakning
  1/1 STK
  Leverandørens varenr
  4130474
  Rabatgruppe
  22090

  Beskrivelse

  Kan klare varmen. Og støvet, vandet og et fald fra 3 meters højde. Fluke 62 MAX og 62 MAX+ er de eneste IR minitermometre, som du ikke behøver at være forsigtig med.

  Fluke 62 MAX og 62 MAX+ infrarøde termometre, der er designet med tanke for dine behov på jobbet, er alt, du kan ønske dig fra eksperterne inden for måleværktøjer. Lille af størrelse, ekstremt præcis og meget brugervenlig. IP54 godkendt som støv- og vandresistent. Præcis, men tilstrækkelig robust til at modstå et fald på 3 meter. 62 MAX og 62 MAX+ er faktisk så robuste, at de er de eneste IR termometre på markedet, som du ikke behøver at være forsigtige med.

  Hvorfor IR-termometre?
  Temperatur er ofte den første indikation på potentielle problemer i elektrisk og mekanisk udstyr. Nu kan du imidlertid let afgøre, om et strømpanel har et svagt punkt, en motor er overophedet eller et stærkstrømssystem er ineffektivt. Løsningen er et infrarødt (IR) termometer. Med håndholdte IR termometre uden fysisk berøring kan du med det samme måle udstyrets temperatur på utilgængelige eller farlige steder. Når du opdager unormale temperaturer hurtigt, kan du også sætte ind med en tidlig håndtering af problemerne.

  Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os  Andre købte også