{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

Infrarødt Termometer 62 Max+, IP54

Infrarødt Termometer 62 Max+, IP54

Varedata

Vare nr
2098620212
EAN nr
0095969620215
UNSPC
41110000
Mærke
Fluke
Salgsforpakning
1/1 STK
Kan straksleveres
Ja
Leverandørens varenr
4130488
Rabatgruppe
22090

Beskrivelse

Kan klare varmen. Og støvet, vandet og et fald fra 3 meters højde. Fluke 62 MAX og 62 MAX+ er de eneste IR minitermometre, som du ikke behøver at være forsigtig med.

Fluke 62 MAX og 62 MAX+ infrarøde termometre, der er designet med tanke for dine behov på jobbet, er alt, du kan ønske dig fra eksperterne inden for måleværktøjer. Lille af størrelse, ekstremt præcis og meget brugervenlig. IP54 godkendt som støv- og vandresistent. Præcis, men tilstrækkelig robust til at modstå et fald på 3 meter. 62 MAX og 62 MAX+ er faktisk så robuste, at de er de eneste IR termometre på markedet, som du ikke behøver at være forsigtige med.

Hvorfor IR-termometre?
Temperatur er ofte den første indikation på potentielle problemer i elektrisk og mekanisk udstyr. Nu kan du imidlertid let afgøre, om et strømpanel har et svagt punkt, en motor er overophedet eller et stærkstrømssystem er ineffektivt. Løsningen er et infrarødt (IR) termometer. Med håndholdte IR termometre uden fysisk berøring kan du med det samme måle udstyrets temperatur på utilgængelige eller farlige steder. Når du opdager unormale temperaturer hurtigt, kan du også sætte ind med en tidlig håndtering af problemerne.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også