Multimeter 287/FVF Flukeview Forms Kombosæt

Multimeter 287/FVF Flukeview Forms Kombosæt

Varedata

Vare nr
2098586673
EAN nr
0095969586672
UNSPC
41110000
Mærke
Fluke
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
3947796
Rabatgruppe
22090

Beskrivelse

Maksimer produktiviteten med det kombinerede Fluke 287 og FlukeView Forms kombosæt. Designet til nutidens professionelle, der arbejder med forskning og udvikling, vedligeholdelse, produktion og design af elektroniske kredsløb eller systemer. Fluke 287 har indbygget datalogger og TrendCapture-funktion, der hjælper dig med at spore vanskelige, periodiske problemer eller overvåge udstyr med nogle af disse funktioner. Med FlukeView Forms er det muligt at dokumentere, gemme og analysere enkelte udlæsninger eller serier af målinger, overlejre loggede data for at finde sammenhængen mellem årsag og følgevirkning eller omdanne data til kurver og tabeller til en professionel rapport. Fluke 287/FVF kombosættet giver dig en praktisk mulighed for at dokumentere ydelsen af kredsløbsdesign - og så til en fornuftig pris.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.