FOTO GONG LYDGIVER EKSTRA 8OHM

FOTO GONG LYDGIVER EKSTRA 8OHM

Varedata

Vare nr
3485000619
EAN nr
5703102003737
UNSPC
92121502
Mærke
Niko-Servodan
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
23-209
Rabatgruppe
23401

Beskrivelse

Servodan A/S har introduceret et nyt dørmeldeanlæg med helt nye lyde og nyt design: til melding, overvågning og personregistrering ved døre og i passager. Meldeanlægget er bygget op omkring et patenteret 2-leder system. Fire valgbare lyde gør det muligt at vælge netop den lyd, som på en behagelig måde adskiller sig bedst fra butikkens øvrige lyde. Systemet er velegnet til alle de steder, hvor man ønsker en akustisk melding på at en person træder ind i et området eller lokale.
Foto Gong som systemet kaldes, leveres i 2 udførelser - komplet med alle nødvendige dele:
· Foto Gong PIR er forsynet med en bevægelsessensor, som placeres over døren og registrerer
kunder i et område foran døren.
· Foto Gong IR er forsynet med en fotocelle, som placeres ved siden af døren og sender en usynlig
“stråle” på tværs af døren.
Centralen har indbygget lydgiver og giver mulighed for forskellige lyde på 2 kanaler. Dvs. at man kan høre på lyden, om kunden kommer ind af den ene eller den anden dør. Desuden kan der tilsluttes ekstra sensorer, tryk, ekstra lydgiver og evt. en persontæller.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.