Fuga 1M stikkontakt EDB M/J med LED hvid

Fuga 1M stikkontakt EDB M/J med LED hvid

Specifikationer

Serie
Fuga
Modul
1
Produkt
Stikkontakt
Farve
Hvid

Varedata

Vare nr
1017058471
EAN nr
5703302159883
UNSPC
39121500
Mærke
LK FUGA
Salgsforpakning
10/10 stk
Leverandørens varenr
541D6121
Rabatgruppe
21022

Beskrivelse

Anvendes til forhindring af tilslutning af uautoriserede brugsgenstande til særskilt edb-net.Leveres med hvid LED lampr.Stikkontakt for bolig installationer eller lignende. Den primære befæstigelse i dåser og underlag sker via de medleverede klostykker. Den sekundært via skrue for teknisk monteringsramme i front af dåse. Tertiært via skruetårne i bund af dåse.Er egnet til planforsænket montage i dåser for indmuring, indstøbning- og til isætning forfra, dåse til lette skillevægge samt på underlag og panelunderlag. Er konstrueret med rektangulære og skråtstillede fase- og nulbøsninger til brug for specielle edb stikpropper.Afdækning er konstrueret med 6 mm krave.Afdækning er mærket EDB.Med stikprop isat lyser LED lampen (kontrollys).Indsatsen er forsynet med klostykker for fastgørelse i dåser.Kan omstilles til ledelys.Leveres med hvid LED lampr.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.