Fuga afbryder Korrespondance Led 16Ax 250V uden afdækning

Fuga afbryder Korrespondance Led 16Ax 250V uden afdækning

Specifikationer

Produkt
Afbryder korrespondance
Serie
Fuga

Varedata

Vare nr
1017058358
EAN nr
5703302159531
UNSPC
39121500
Mærke
LK FUGA
Salgsforpakning
10/10 stk
Leverandørens varenr
542D0306
Rabatgruppe
21022

Beskrivelse

Afbryder for bolig eller tilsvarende faste installationer max 16 A.Leveres med programerbar hvid LED lampe.Montage på FUGA dåser og underlag.Korrespondance afbryder med hvid programerbar LED lampe.Montage i FUGA rammer.Den primære befæstigelse i dåser og underlag sker via de medleverede klostykker. Den sekundært via skrue for teknisk monteringsramme i front af dåse. Tertiært via skruetårne i bund af dåse.Er egnet til planforsænket montage i dåser for indmuring, indstøbning- og til isætning forfra, dåse til lette skillevægge samt på underlag og panelunderlag.Anvendes til forhindring af utilsigtet afbrydelse. Trykkontakt opbygges af indsats for afbryder samt fjeder for trykkontakt 505N0000.Den primære befæstigelse i dåser og underlag sker via de medleverede klostykker sekundært kan der tilkøbes afbryderskruer.LED lampeforbrug: 0,18 W. Korrespondance afbryder med hvid programerbar LED lampe.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.