FUGA PIR 24V SYSTEM HVID

FUGA PIR  24V SYSTEM HVID

Varedata

Vare nr
1024001181
EAN nr
5703302135153
UNSPC
39121535
Mærke
LK FUGA
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
507D6308
Rabatgruppe
21022

Beskrivelse

LK FUGA PIR 24V system anvendes sammen med LK M36 PIR-Kontrolenheden (kun 120C1031). PIR’en registrerer om der er personer tilstede og måler desuden dagslysets niveau i rummet. PIR’en kan dermed sikre, at lyset kun er tændt, når der er behov for det. PIR’en er velegnet til lysstyring i bl.a.:- Små og store kontorer, gangarealer i kontorbygninger og på skoler, klasseværelser, trapper, mødelokaler mm. PIR’en er kun til indendørs brug og må ikke anvendes til Alarm. PIR’en kan monteres på alle typer 1 modul Fuga dåser eller kan monteres direkte på væg. Ved montage direkte på væg skal 14 mm. forhøjet ramme anvendes.

PIR’en består af 3 dele. Montageplade, pir samt afdækning. Ledningstilslutningen sker på montagepladen som er forsynet med skæreklemmer. Montagen udføres med det medfølgende værktøj (montagebit). Sensoren er forsynet med lysføler som kun kan anvendes i forbindelse med M36 PIR kontrol enhed (120C1031). Derved gøres PIR funktionen afhængig af det omgivende lysniveau. Sensoren er beskyttet mod fejlpolarisering. På fronten under afdækningen kan følsomhed, lysniveau, og dækningsområde indstilles.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.