FUGA TERMO.NATSÆK.4M.KAB.+GFØL

FUGA TERMO.NATSÆK.4M.KAB.+GFØL

Varedata

Vare nr
1024000551
EAN nr
5703302098007
UNSPC
39121549
Mærke
LK FUGA
Salgsforpakning
1/10 stk
Leverandørens varenr
506D8201
Rabatgruppe
21022

Beskrivelse

Anvendes til direkte regulering af gulvvarme. Kontrolenheden er beregnet for planforsænket montage med LK FUGA 1½ modul ramme, som monteres med afbryderskruer i indmurings- og indstøbningsdåser, dåser til isætning forfra, samt med CLIC'LINE-rammer i CLIC'LINE kanaldåser. I underlag monteres kontrolenheden (ved brug af skrueindlæg) med vedlagte afbryderskruer. Kontrolenhed og føler forbindes med vedlagte kabel, der max må forlænges til 50 m. Tændledning fra kontaktur til styring af natsænkning må max være 25 m ved fremføring sammen med spændingsførende ledere.

På forsiden, under dækslet, er termostatens afbryder og potentiometerets knap placeret. Denne knap er forsynet med en temperaturskala 0º C til +30º C. Indersiden af knappen er forsynet med en blå og en rød rytter til fast indstilling og begrænsning af termostatens maximum og minimum reguleringsområde. Til kontrol af termostatens funktion er der på forsiden placeret en lysdiode der lyser når gulvtermostatens afbryder er tændt og skifter farve mellem grøn og rød for indikation af termostatens aktuelle status. Natsænkningstemperaturen indstilles med en stilleskrue placeret under låget til en reduktion fra 0-8º C. Natsænkningsfunktionen kan styres via et kontaktur.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.