IHC Control Modem SMS-modem

IHC Control Modem SMS-modem

Varedata

Vare nr
1088011638
EAN nr
5703302152532
UNSPC
39121510
Mærke
LK IHC
Salgsforpakning
1/6 stk
Leverandørens varenr
820B1220
Rabatgruppe
21092

Beskrivelse

SMS modemet anvendes til at overvåge og styre IHC in- og output moduler ved hjælp af SMS beskeder. SMS Modulet kan både anvendes i mindre systemer som ”Stand alone”, det vil sige uden en IHC controller, og i IHC Control systemer med en IHC Controller med Viewer. Modemet kan endvidere sende SMS besked ved strømudfald. Ved Stand alone drift indeholder modemet styring til at foretage varmestyring baseret på SMS beskeder. Således at det kan bruges som prisbilligt system til fjernstyring og overvågning af blandt andet varme i sommerhus.

SMS modemet er indbygget i en 72 mm (2 modul) bred kasse til montering på DIN skinne. SMS modemet er på fronten forsynet med en indgang for SIM-kort og med 3 lysdioder, hvoraf man kan aflæse modulets driftsstatus. I bunden af SMS modemet skal monteres en antenne (medfølger). SMS modemet kan bruges på 2 måder, som system og standalone.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.