IHC STRØMFORSYNING 15W

IHC STRØMFORSYNING 15W

Varedata

Vare nr
1086014970
EAN nr
5703302026444
UNSPC
39121510
Mærke
LK IHC
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
120B1061
Rabatgruppe
21092

Beskrivelse

IHC Control strømforsyning 15 W anvendes som strømforsyning af meget små installationer eller til forsyning af separat- eller decentralt anvendte komponenter. Ved ønske om større effekt kan flere strømforsyninger sammenkobles. Kan også anvendes til LK Teklon®. Strømforsyningen må ikke anvendes til forsyning af backup modul.

IHC strømforsyning er en 15 W, 24 Vd.c. stabiliseret spændingsforsyning med maks. 5% ripple. Strømforsyningen er udført med sikkerhedstransformer og kortslutningssikker udgang. Må ikke anvendes sammen med IHC Control Alarm Back-up modulet. Den primære strømkreds skal kunne afbrydes i forbindelse med reperationsarbejde eller vedligeholdelse. F.eks. vha. en automatsikring eller gruppeafbryder.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.