ABB-Welcome IP-Gateway 10M 83342-500

ABB-Welcome IP-Gateway 10M 83342-500

Varedata

Vare nr
2182197567
EAN nr
4011395197561
UNSPC
43221525
Mærke
ABB
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
2TKA00002807
Rabatgruppe
22145

Beskrivelse

IP-Gateway til ABB-Welcome-dørtelefonsystemer. IP-Gateway'en anvendes i ABB-Welcome-systemer hvor der ønskes integration til KNX eller smartphone.

I KNX-systemer vil integrationen medføre, at opkald fra dørstationen vil blive vist på ABB-Comfort Panel - derved kan evt. traditionel svartelefon udelades.

Ved smartphone-integration tilsluttes IP-Gateway'en til internettet, og konfigureres således, at beboeren kan modtage opkald fra dørstationen direkte på sin smartphone eller tablet - både når vedkommende er hjemme, men også ude af huset. Vi den gratis app, kan beboerne se personen der ringer på (forudsat at der er tale om en video-installation), tale med vedkommende og sågar åbne døren og give adgang til boligen.

For yderligere information om funktioner, betjening, montage, osv. henvises til produktets brugervejledning.

ABB-Welcome er et alsidigt dørtelefonsystem i smukt design. Uanset om ønsket er krystalklar lyd, knivskarp video eller en kombination af begge, er ABB-Welcome den perfekte løsning i trappeopgange hvor simpel installation, lynhurtig konfiguration og intuitiv betjening prioriteres højt. Systemet kommunikerer via en 2-leder-busforbindelse, og er således skræddersyet til både nybyggeri og renovering.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.