{{selectedFacet.Name}}

  {{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
  Varenr. {{product.Varenr}}
  EAN: {{product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

  Øv

  Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

  Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

  Anbefalinger baseret på din kurv

  KABELSØGER IDEAL SURE TEST

  KABELSØGER IDEAL SURE TEST

  Specifikationer

  Kan straksleveres
  Ja

  Varedata

  Vare nr
  6398932208
  EAN nr
  5706445471041
  UNSPC
  41110000
  Mærke
  Elma
  Salgsforpakning
  1/1 STK
  Leverandørens varenr
  5706445471041
  Rabatgruppe
  26301

  Beskrivelse

  IDEAL SureTest er en ny komplet kabelsøger, for søgning/lokalisering af bl.a. sikringer og skjulte installationer (også i jord). Sættet består af en senderenhed, der både kan bruges på installationer med og uden spænding (0-600V), samt en modtager med justerbar følsomhed..

  Ved tilslutning til et spændingsførende kabel, er det muligt at følge/identificere kablet mod forsyningen, også i jord. Senderen vil indikere om den arbejder på en installation med eller uden spænding.

  Modtageren har et tydeligt display, hvor det indikeres, hvor kraftigt et signal den opfanger med visning på en bargraf, digital visning, samt ved lydsignal. Det er mulighed at vælge i mellem tre niveauer af følsomhed, dette sikrer en præcis søgning og derved kan f.eks. sikringer i tavler identificeres helt nøjagtigt.

  Med dette sæt, er der mange anvendelsesmuligheder. Bl.a. søge og følge kabler i vægge, loft og gulve, finde gruppeafbryde, identificere et bestemt kabel iblandt mange, finde jordfejl og afbrudte ledere, følge kabler i jord m.m.

  Som ekstra tilbehør kan der leveres en ekstra batteripakke, som giver et ekstra kraftigt signal når der søges på spændingsløs installation. Ligeledes kan der leveres en signaltang, hvormed man kan overfører signalet uden elektrisk kontakt.

  IDEAL SureTest opfylder IEC 61010-1 KAT III 1000V og leveres komplet i taske inkl. prøveledninger, krokodillenæb og betjeningsvejledning.

  Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os  Andre købte også