{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

KABELSØGER IDEAL SURE TEST

KABELSØGER IDEAL SURE TEST

Varedata

Vare nr
6398932208
EAN nr
5706445471041
UNSPC
41110000
Mærke
Elma
Salgsforpakning
1/1 STK
Kan straksleveres
Ja
Leverandørens varenr
5706445471041
Rabatgruppe
26301

Beskrivelse

IDEAL SureTest er en ny komplet kabelsøger, for søgning/lokalisering af bl.a. sikringer og skjulte installationer (også i jord). Sættet består af en senderenhed, der både kan bruges på installationer med og uden spænding (0-600V), samt en modtager med justerbar følsomhed..

Ved tilslutning til et spændingsførende kabel, er det muligt at følge/identificere kablet mod forsyningen, også i jord. Senderen vil indikere om den arbejder på en installation med eller uden spænding.

Modtageren har et tydeligt display, hvor det indikeres, hvor kraftigt et signal den opfanger med visning på en bargraf, digital visning, samt ved lydsignal. Det er mulighed at vælge i mellem tre niveauer af følsomhed, dette sikrer en præcis søgning og derved kan f.eks. sikringer i tavler identificeres helt nøjagtigt.

Med dette sæt, er der mange anvendelsesmuligheder. Bl.a. søge og følge kabler i vægge, loft og gulve, finde gruppeafbryde, identificere et bestemt kabel iblandt mange, finde jordfejl og afbrudte ledere, følge kabler i jord m.m.

Som ekstra tilbehør kan der leveres en ekstra batteripakke, som giver et ekstra kraftigt signal når der søges på spændingsløs installation. Ligeledes kan der leveres en signaltang, hvormed man kan overfører signalet uden elektrisk kontakt.

IDEAL SureTest opfylder IEC 61010-1 KAT III 1000V og leveres komplet i taske inkl. prøveledninger, krokodillenæb og betjeningsvejledning.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også