KNX Motorventil Med LED 2 Indgange

KNX Motorventil Med LED 2 Indgange

Varedata

Vare nr
1026001383
EAN nr
3606480370076
UNSPC
39121510
Mærke
Schneider Electric
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
MTN6921-0001
Rabatgruppe
23310

Beskrivelse

KNX motorventil placeres direkte på radiator ventilhovedet. Det er vigtigt at være opmærksom på ventiltypen, da vandringen af ventilstiften kan variere fra det ene fabrikat til det andet. KNX motorventilen er afhængig af en rumtemperaturregulator, der kontinuerligt sender kommandoer til motorventilen om, hvor meget den skal åbne eller lukke for at imødekomme varmestyringen i rummet.

Hvis der er behov for en tilpasning mellem motorventil og radiatorventil, findes der et udvalg af adapter ringe, der kan monteres på ventilen inden motorventilen klikkes på. På fronten af KNX motorventilen vises ventilstatus via en LED indikering.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.