LAUFEN Kompas toiletsæde med faste beslag hvid

LAUFEN Kompas toiletsæde med faste beslag hvid

Specifikationer

Kan straksleveres
Ja
Farve
Hvid
Passer til
Laufen
Produkt
Toiletsæde
Serie
Kompas

Varedata

Vare nr
615484100
EAN nr
7612738349486
UNSPC
30181512
Mærke
Laufen
Salgsforpakning
1/5 stk
Leverandørens varenr
8.9115.2.000.000.1
Rabatgruppe
36121

Beskrivelse

LAUFEN Kompas Toiletsæde, Faste Beslag, Hvid, Med Kompas, Har Den Schweiziske Badeværelse Specialist LAUFEN Og Den Danske Designer Hee Welling Udviklet En Badeværelsesserie Udelukkende Til De Nordiske Lande. Kompas Står For Klare Linjer, Reduceret Materialeforbrug Og Funktionelt Design I Den Allerbedste Nordiske Tradition. En Komplet Badeværelsesserie, Som, Ikke Kun På Grund Af Sin Høje Schweiziske Kvalitet, Overbeviser Kunderne I Norden
"I De Nordiske Lande Sætter Vi Pris På Både Høj Kvalitet Elegant Design. Kompas Kollektionen Tilbyder Begge Dele: Høj Schweizisk Kvalitet, Og Et Design Der Er Blevet Tilpasset Det Nordiske Synspunkt Og Brugsmønster"
Hee Welling Kreative Arbejde Er Stærkt Forankret I Sit Hjemland, Danmark. Ligesom Få Andre Formår Han At Udtrykke Traditionel Nordisk Forståelse Af Design I Hans Produkt- Og Møbeldesigns, Som Den Berømte Hee Stol Eller Hay About A Chair. Hans Fine Fornemmelse For Form Og Funktion Danner Grundlag For Hans Design, Som Er Vist I Udstillinger Rundt Om I Verden.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os