Laufen Kompas toiletsæde med quick-release hvid

Specifikationer

Type
Quick release
Produkt
Toiletsæde
Passer til
Laufen
Serie
Kompas
Farve
Hvid
Kan straksleveres
Ja

Varedata

Vare nr
615484200
EAN nr
7612738349448
UNSPC
30181512
Mærke
Laufen
Salgsforpakning
1/5 STK
Leverandørens varenr
8.9115.0.000.000.1
Rabatgruppe
36121

Beskrivelse

LAUFEN Kompas Toiletsæde, Quick Release, Hvid, Med Kompas, Har Den Schweiziske Badeværelse Specialist LAUFEN Og Den Danske Designer Hee Welling Udviklet En Badeværelsesserie Udelukkende Til De Nordiske Lande. Kompas Står For Klare Linjer, Reduceret Materialeforbrug Og Funktionelt Design I Den Allerbedste Nordiske Tradition. En Komplet Badeværelsesserie, Som, Ikke Kun På Grund Af Sin Høje Schweiziske Kvalitet, Overbeviser Kunderne I Norden
"I De Nordiske Lande Sætter Vi Pris På Både Høj Kvalitet Elegant Design. Kompas Kollektionen Tilbyder Begge Dele: Høj Schweizisk Kvalitet, Og Et Design Der Er Blevet Tilpasset Det Nordiske Synspunkt Og Brugsmønster"
Hee Welling Kreative Arbejde Er Stærkt Forankret I Sit Hjemland, Danmark. Ligesom Få Andre Formår Han At Udtrykke Traditionel Nordisk Forståelse Af Design I Hans Produkt- Og Møbeldesigns, Som Den Berømte Hee Stol Eller Hay About A Chair. Hans Fine Fornemmelse For Form Og Funktion Danner Grundlag For Hans Design, Som Er Vist I Udstillinger Rundt Om I Verden.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på