MÅLERSK.LÅGSÆT UDV DB.RUDE.GRÅ

MÅLERSK.LÅGSÆT UDV DB.RUDE.GRÅ

Varedata

Vare nr
1016010436
EAN nr
5703302105972
UNSPC
39121300
Mærke
LK
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
169A1120
Rabatgruppe
21022

Beskrivelse

Lågesættet klipses fast på skabet med låsetappe i højre side og unbrakolås i venstre side. Aflæsning kan ske uden åbning af låge, hvorfor lågesættet er specielt velegnet på steder hvor aflæsning ofte foretages. På målerskabets pakflader, mellem skab og lågesæt, bør de medfølgende pakningsstrimler altid anvendes. FR 2011 foreskriver at lågen skal kunne betjenes uden brug af værktøj hvorfor vinge skrue medfølger.

Lågesættet, der afdækker hele skabet, er under lågen forsynet med aflæsningsrude med UV-filter. Lågesættet, der afdækker hele skabet, er i yderste og inderste låge forsynet med aflæsningsruder med UV-filter.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.