{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

Strakslevering er lukket ned pt.

Vi har desværre været nødsaget til at lukke for straksleveringer. Vi arbejder på at få løst fejlen.

Systronik S4602St Manometer inklusiv lader

Systronik S4602St Manometer inklusiv lader

Varedata

Vare nr
6398969394
EAN nr
5706445570577
UNSPC
41110000
Mærke
Elma
Salgsforpakning
1/1 STK
Kan straksleveres
Nej
Leverandørens varenr
5706445570577
Rabatgruppe
26301

Beskrivelse

S4600ST-serien sætter nye standarder for præcisions målinger, med høj opløsning.

Instrumenterne i S4600ST-serien har alle indbygget barometer og kan med stor fordel anvendes til måling på bl.a ventilationsanlæg. Med denne serie er der mulighed for at foretage "almindelige" trykmålinger, såvel som differenstryksmålinger. Der kan foretages lækagetest med valgfrie alarmgrænser og testtid. Ved tilkøb af App's kan instrumenterne i denne serie anvendes til bestemmelse af lufthastighed og flow, ved måling med pitotrør(tilbehør), ligesom at instrumentserien kan anvendes som datalogger, med plads til op til 1.000.000 målinger med micro SD-kort. Resultaterne stemples med tid og dato og kan enten overføres til PC, eller via IR-udgang udskrives af trådløs printer(Europrinter, tilbehør).

S4600ST-serien har som noget helt nyt indbygget Bluetooth Low Energy(BLE) smart interface, således at instrumentet kan kommunikere og fjernstyres trådløst med en smartphone eller tablet, f.eks. iPhone 4S, Samsung Galaxy S4 eller Ipad Mini, hvortil der kan downloades Systronik software i Appstore eller Playstore.

Manometrenes store 4 linjers TFT-farvedisplay bevirker at måleværdierne let kan aflæses under alle tænkelige forhold, hvilket giver dig sikkerhed for korrekt aflæsning og minimerer tidsforbruget ved hver måling. I displayet vises aktuelt tryk(barometerstand), min/max værdier for målingen og evt. trykfald. I opsætningsmenuen kan vælges mellem 9 enheder, vælg bl.a mellem Pa, mbar/hPa, PSI, mmHg, inWC m.v. Dette gør det let at sammenligne måleresultater, uanset hvilken måleenhed der anvendes. Målecellen nulstilles let, så du til hver en tid opnår de mest korrekte målinger.

På manometerets bagside er der i gummikappen monteret en magnet, som fastholder manometret på alle magnetiske overflader, hvilket medføre at operatøren har begge hænder fri, under målingen. Det indbyggede opladelige Lithium-Ion batteri oplades fra den medfølgende strømforsyning med mini-USB. Litium-Ion batteriet giver mulighed for, på en enkelt opladning, at gennemføre kontinuelige målinger i op til 50 timer, i ECO-mode. Systronik S4600ST manometrene leveres med beskyttende gummikappe, mini-USB lader, testcertifikat(kalibrering), samt vejledning.

LEVERES NU MED GRATIS TASKE (SÅ LÆNGE LAGER HAVES).


TEKNISKE DATA
Måleomr./Max [mbar]:
± 0 - 20 / 20 (25)
Opløsning [mbar]:
0,001
Nøjagtighed:
0,5% + 1D
Display:
2,8" TFT, 4 linjer, 240x320P
Lufthastighed [m/s]:
0,5...100
Barometer [mbar]:
750 - 1100
Målestuds [mm]:
Ø8
Batteri:
Lithium-Ion akku
Mål [mm]:
143x66x37
vægt [Kg]: 0,25

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også