{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

Miyo soil moisture sensor

Miyo soil moisture sensor

Specifikationer

Appstyret
Ja
Type
SmartHome
Farve
Hvid
Virker med
Google Assistant, IFTTT
Produkt
Havesensor

Varedata

Vare nr
484899702
EAN nr
9120088222017
UNSPSC
32121510
Mærke
Miyo
Salgsforpakning
1/1280 STK
Kan straksleveres
Ja
Leverandørens varenr
201-MIYO
Rabatgruppe
34830
Retur
Begrænset returmulighed

Beskrivelse

Med MIYO-sensoren er det nemt at holde havens planter, blomster, krydderurter og buske med den rette vandmængde – uden at løfte en finger!

Automatisk vandingsanlæg med smarte målinger
Den smarte havesensor fra MIYO måler jordens fugtighed, lufttemperaturen og lysstyrke. Disse data tager udgangspunkt i, hvordan MIYO-systemet vander haven og det vel at mærke helt automatisk.

Sensorer styrer vandingen
Sensoren stikkes ned i jorden i det bed, som du vil have fokus på. Når sensoren er på plads, måler og sender den hele tiden data videre til MIYO-systemet, som udsender den korrekte vandmængde til dit bed. Dine planter vil nu aldrig mere tørre ud af mangel på vand.

Optimerer vandforbruget
MIYO optimerer samtidig din haves vandforbrug afhængigt af de forud indstillinger, som ind printes i MIYO-systemet. Planterne bliver hverken vandet for meget eller for lidt og passer stort set sig selv.

Følger vejrudsigten
Lover vejrudsigten regn vil MIYO systemet ikke vande planterne, da jorden vil få den rette mængde vand fra oven – udebliver regnen, er MIYO altid beredt, da sensoren konstant måler jordens fugtighed og vandmængden tilpasses herefter.

Tag på ferie og lad haven passe sig selv
Med MIYO er det helt bekymringsfrit at tage på ferie i lang tid og glemme alt om havevandingen derhjemme eller i sommerhuset.
Systemet drives af små integrerede solpaneler med interne batteri og er derfor altid standby og klar. Glem derfor alt om besværlige elinstallationer, der skal ligge og flyde i haven – MIYO er helt selvforsynende.

Udvid dit smarte havevandingssystem
Med en ekstra MIYO Sensor kan du til enhver tid udvide dit vandingssystem og dække hele haven om den er 50 kvm eller 500 kvm, da MIYO-systemet rækker op til 350 meter. Sæt en MIYO-sensor i de forskellige bede og have fuld kontrol og sikkerhed for, at hvert enkelt bed vandes korrekt.

Autonomt system eller fuld kontrol?
MIYO kan fungere autonomt eller styres bekvemt direkte fra din smartphone. Det er også muligt at forbinde MIYO med et eksisterende smart-home system via IFTTT (If This Then That), openHAB og med API dokumentation.

Læs mere om MIYO i F.A.Q. sektionen HER

MIYO-højdepunkter:

Soldrevet

MIYO klarer sig selv! Sensorer og ventiler drives af solenergi, som er bæredygtig og sparer dig for de irriterende batteriudskiftninger.

Nem at bruge

For både unge og gamle er MIYO nem at installere, uden en lang brugervejledning, og nem at bruge i praksis. Så vær ikke bange for teknologien!

Smart-home forbindelse

Hvis du vil forbinde MIYO med dine eksisterende smart-home systemer og enheder, skal du kigge på de detaljerede oplysninger under Smart Home HER (scroll til bunden af siden)

Cloud uafhængig

Foretrække du at være uafhængig af skyen? Intet problem. Du kan også låse MIYO udelukkende til dit hjems Wi-Fi-kanal. Din MIYO Cube modtager stadig vejrdata og opdateringer fra internettet, men ingen data går fra Cuben til skyen. Så forbliver dine data private.

Lang distance

Takket være en speciel trådløs standard kommunikerer MIYO systemet op til 350 meter i det åbne og du kan konfigurere MIYO i haver af alle størrelser. Så du behøver ikke en Wi-Fi repeater eller mega internetforbindelse i alle hjørner af haven.

Statistik

Med MIYO kan dataene fra din have ses live og mobilt. Så har du altid overblik over alle vandings- og sensorværdier som fugtighed, temperatur og lysstyrke fra haven klar.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også