{{selectedFacet.Name}}

  {{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
  Varenr. {{product.Varenr}}
  EAN: {{product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

  Øv

  Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

  Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

  Anbefalinger baseret på din kurv

  MultiController E 230V, 0-10V regulator

  MultiController E 230V, 0-10V regulator

  Specifikationer

  Produkt
  MultiController

  Varedata

  Vare nr
  9878004145
  EAN nr
  5703471434064
  UNSPC
  40101604
  Mærke
  LS Control
  Salgsforpakning
  1/1 STK
  Leverandørens varenr
  43406
  Rabatgruppe
  29810

  Beskrivelse

  MultiController E Regulate er en PID/XP multifunktionsregulator med integreret display. Alle MultiControllere er udstyret med samme brugerflade, hvilket gør dem nemme at betjene. MultiControlleren er udstyret med flere ind- og udgange og et serielt RS485 interface med MODBUS® protokol, så den kan integreres med og i de fleste ventilationsanlæg.

  MultiControlleren leveres med en række Kvik-indstillinger til eksempelvis opretholdelse af konstant temperatur, konstant tryk, luftudskiftning mm. MultiControlleren har indbygget 2 regulatorer med 0-10V DC udgange samt en puls/pause udgang til regulering af varmelegemer. Der er desuden udetemperaturkompensering og fleksibel sensortilpasning. Den indbyggede micro-SD (≤2GB) kortlæser gør det nemt at kopiere én opsætning til flere MultiControllere.

  Den indbyggede ugekalender og ur-funktion giver mulighed for automatisk tilpasning af udgangssignalet individuelt med op til 10 skift per dag, 7 dage om ugen. Batteri back-up sikrer drift i op til 72 timer ved strømsvigt. Sprog i display ændres i MultiController og der kan vælges mellem; dansk, engelsk, tysk og svensk.
  PIR-sensor kan tilsluttes, så der kun køres drift, når der er bevægelse i rummet.

  MultiController E Regulate har mulighed for angivelse og visning af anlægstekst f.eks. 'Rum 1 vent 1', så brugeren ser, hvad der betjenes.

  Servicefunktionen i MultiControlleren giver mulighed for, at der efter et valgfrit antal måneder viser en 'egen tekst' i displayet. F.eks. Ring til firma xx på telefon 9999 9999'. Derudover er der mulighed for "alarm" via modbus. Herved sikres, at ventilatoren serviceres for optimal drift med et minimumforbrug af energi.

  MultiController E Regulate har desuden visuel alarm funktion, der i henhold til EU lovgivninge er krævet i mange ventilationsløsninger fra 2016 / 2018

  Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os  Andre købte også