{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}
Erstatter: {{::product.ErstatterVare | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

MultiController E 24V, 0-10V regulator

MultiController E 24V, 0-10V regulator

Specifikationer

Produkt
MultiController

Varedata

Vare nr
9878004116
EAN nr
5703471434026
UNSPC
40101604
Mærke
LS Control
Salgsforpakning
1/1 STK
Kan straksleveres
Nej
Leverandørens varenr
43402
Rabatgruppe
29810

Beskrivelse

MultiController E Regulate er en PID/XP multifunktionsregulator med integreret display. Alle MultiControllere er udstyret med samme brugerflade, hvilket gør dem nemme at betjene. MultiControlleren er udstyret med flere ind- og udgange og et serielt RS485 interface med MODBUS® protokol, så den kan integreres med og i de fleste ventilationsanlæg.

MultiControlleren leveres med en række Kvik-indstillinger til eksempelvis opretholdelse af konstant temperatur, konstant tryk, luftudskiftning mm. MultiControlleren har indbygget 2 regulatorer med 0-10V DC udgange samt en puls/pause udgang til regulering af varmelegemer. Der er desuden udetemperaturkompensering og fleksibel sensortilpasning. Den indbyggede micro-SD (≤2GB) kortlæser gør det nemt at kopiere én opsætning til flere MultiControllere.

Den indbyggede ugekalender og ur-funktion giver mulighed for automatisk tilpasning af udgangssignalet individuelt med op til 10 skift per dag, 7 dage om ugen. Batteri back-up sikrer drift i op til 72 timer ved strømsvigt. Sprog i display ændres i MultiController og der kan vælges mellem; dansk, engelsk, tysk og svensk.
PIR-sensor kan tilsluttes, så der kun køres drift, når der er bevægelse i rummet.

MultiController E Regulate har mulighed for angivelse og visning af anlægstekst f.eks. 'Rum 1 vent 1', så brugeren ser, hvad der betjenes.

Servicefunktionen i MultiControlleren giver mulighed for, at der efter et valgfrit antal måneder viser en 'egen tekst' i displayet. F.eks. Ring til firma xx på telefon 9999 9999'. Derudover er der mulighed for "alarm" via modbus. Herved sikres, at ventilatoren serviceres for optimal drift med et minimumforbrug af energi.

MultiController E Regulate har desuden visuel alarm funktion, der i henhold til EU lovgivninge er krævet i mange ventilationsløsninger fra 2016 / 2018

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også