OPUS 66 PIR INDSATS 24V

OPUS 66 PIR INDSATS 24V

Varedata

Vare nr
1024001204
EAN nr
5703302138390
UNSPC
39121535
Mærke
LK OPUS
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
507N0305
Rabatgruppe
21022

Beskrivelse

LK OPUS 66 PIR system 24V anvendes sammen med LK M36 PIR-kontrolenheden. PIR’en registrerer om der er personer tilstede og måler desuden dagslysets niveau i rummet. PIR’en kan dermed sikre, at lyset kun er tændt, når der er behov for det. PIR’en kan også anvendes sammen med IHC Control eller LK Teklon . Men dog kun som bevægelsesmelder. Dvs. PIR’en altid tænder ved bevægelse, uanset lysniveau. PIR’en er velegnet til lysstyring i bl.a.:- Små og store kontorer, gangarealer i kontorbygninger og på skoler, klasseværelser, trapper, mødelokaler mm. PIR’en er kun til indendørs brug og må ikke anvendes til Alarm. PIR’en kan monteres på alle typer 1 modul OPUS 66 dåser og underlag eller kan monteres med træskruer direkte på væg.

PIR’en består af 2 dele. Montageplade samt PIR. Ledningstilslutningen sker på montagepladen som er forsynet med skæreklemmer. Montagen udføres med det medfølgende værktøj (montagebit). Sensoren er forsynet med lysføler som kun kan anvendes i forbindelse med M36 PIR kontrol enhed. Derved gøres PIR funktionen afhængig af det omgivende lysniveau. På toppen af PIR’en kan bevægelsesudgang, dækningsområde, følsomhed og lysniveau indstilles.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.