{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

Rilleclips Pro rør 16 mm for fastgørelse af rør i riller

Rilleclips Pro rør 16 mm for fastgørelse af rør i riller

Specifikationer

Serie
Fclip
Produkt
Rørholder

Varedata

Vare nr
0939035007
EAN nr
5700002035004
UNSPC
30101815
Mærke
Andet
Salgsforpakning
50/50 STK
Kan straksleveres
Ja
Leverandørens varenr
1501
Rabatgruppe
29422

Beskrivelse

Rilleclips PRO ©

Med de to Dansk udviklede og producerede verdensnyheder, er det ikke længere en tung arbejdsgang, at fastgøre rør og kabler i udfræste riller.

De små plastik clips er revolutionerende da det er de første af sin slags, nogensinde.
Slut med at bruge søm, skruer, murbrokker, traditionelle clips med søm eller tilpassede plastrør/flexrør.

Med clips, til både rør og kabler, er de flest tænkelige kombinationer dækket ind.
Clips til rør er Ø15 og passer på alle typer 16mm rør og clips til kabler er Ø8 og Ø11 og passer dermed til hele 4 kabel typer, 3x1,5 – 5x1,5 – 5x2,5 og 7x1,5.

Clipsens design er opbygget ud fra erfaring og research, med et ønske om at afhjælpe en elangsommelig og, til tider, besværlig arbejdsproces. Der er lagt stor vægt på funktionalitet, kvalitet og at slut-produktet er nemt og hurtigt at arbejde med.

Med rilleclipsen har du et godt kvalitetsprodukt som ændrer arbejdsgangen fra besværlig og tidskrævende til noget nemt, hurtigt, effektivt og med op til 80% i tidsbesparelse, sat i forhold til traditionelle fastgørelses metoder. For yderligere info se video på www.clipsgroup.com.

Ifølge vores research og erfaring har de fleste installatører indstillet rillefræseren på 22 mm i skærebredden. Det er ud fra det mål vi har designet clipsen. Når rillefræseren er indstillet på de anbefalede mål, er der ikke behov for yderligere at indstille rillefræseren. Her har clipsen sin optimale effekt.

Clipsens design tillader også parallel montering af to clips. Dette kunne f.eks. være to rør til en afbryder. For optimal befæstigelse i en sådan situation anbefales det, at rillebredden holdes fra 44 – 46mm.

Der er også mulighed for at kombinere de to typer clips, således clips for rør og clips for kabel kan monteres parallelt i samme udfræste rille.
Skulle der opstå behov for, at udtage clipsen efter montering i rillen, kan dette gøres nemt ved at presse clipsen sammen i rillen og herefter trække clipsen ud. Samme clips kan selvfølgelig genbruges til efterfølgende montering igen.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os