Rørgennemføring Ø150-165 mm 320 x 320 mm

Rørgennemføring Ø150-165 mm 320 x 320 mm

Varedata

Vare nr
4239059569
EAN nr
5707738059564
UNSPC
39121702
Mærke
Andet
Salgsforpakning
1/4 stk
Leverandørens varenr
5956
Rabatgruppe
26220

Beskrivelse

Storm gennemføringer – gennemført løsning til tætning af dampspærren.

Eric Storm A/S tilbyder rør- og kabelgennemføringer til effektiv tætning af dampspærren.
Kvalitet
Gennemføringen består af en fleksibel gummimanchet. Manchetten er monteret på en stærkt klæbende folie af polyethylen, der er udviklet specielt til tætning af dampspærren.
Produktet er UV-bestandigt og halogenfrit. Manchetten er ældningsbestandig og varmebestandig,
og gennemføringen tåler en vedvarende temperaturbelastning mellem -20 til +120˚ C.
Anvendelse
Storm gennemføring anvendes for optimal tætning af dampspærren i forbindelse med montering af kabler, ventilationsslanger eller lign. gennem dampspærren.
Du kan montere Storm gennemføring direkte på dampspærren. Ved montering bør underlaget være tørt samt støv- og fedtfrit. Vi anbefaler, at du udfører arbejdet ved temperaturer over -5° C. Efter 24 timer er der opnået fuld hærdning til underlaget.
Storm gennemføringer er nemme at montere, og du kan anvende løsningen uden at bruge andet værktøj.

Miljø
Storm rør- og kabelgennemføringer er sammensat af en fleksibel EPDM-gummi manchet monteret på en kraftig folie af polyethylen belagt med en akrylklæber. Alle komponenter er fri for opløsningsmidler, indeholder ingen halogener, og afgiver ingen giftige gasser. Ved bortskaffelse kan materialerne deponeres eller brændes på et forbrændingsanlæg uden risiko for udvikling af miljøfar¬lige stoffer.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.