{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

Motorolie til personbiler, Gulf Formula ULE 5W-30

Motorolie til personbiler, Gulf Formula ULE 5W-30

Specifikationer

Indhold
4 l
Produkt
Olie

Varedata

Vare nr
881892965
EAN nr
5056004113920
UNSPC
27000000
Mærke
Gulf
Salgsforpakning
1/16 STK
Kan straksleveres
Ja
Leverandørens varenr
781220-4
Rabatgruppe
38869

Beskrivelse

Gulf Formula ULE 5W-30 er en avanceret, syntetisk, ultra low emission personbilsmotorolie specielt designet med den mest moderne additivkemi til, at møde midt SAPS (sulfataske, fosfor og svovl) krav og er udviklet til at forlænge levetiden og opretholde effektivitet af emissionsbegrænsende udstyr, der anvendes i den seneste generation personbiler drevet af både benzin-og dieselmotorer.
Gulf Formula ULE 5W-30 giver enestående rene motorer og super beskyttelse mod slid fører til bedre generel ydeevne og minimerer belægninger i motor og turbolader.
Dette hjælper med at opretholde en god brændstoføkonomi og olien overgår kravene til at holde de nyeste lave emissionsværdier som oliespecifikationer fra de førende bilproducenter som Daimler og BMW stiller.
Gulf Formula ULE 5W-30 har et lavt askeindhold som reducerer opbygning i partikelfiltre, og den enestående termo-oxidative stabilitet reducerer oliens nedbrydning og muliggør længere olieskifteintervaller. Den seneste midt SAPS’ additivteknologi minimerer ”forgiftning” af TWC (Three Way katalysator) og forlænger levetid af efterbehandlingsudstyr, der anvendes i de nyeste personbiler, samtidig med at forbedrede friktionsegenskaber giver fremragende brændstoføkonomi. Aktive rensende komponenter reducerer stempelaflejringer og slamopbygning – det forlænger levetiden for motoren og de gode egenskaber ved lave temperaturer hjælper ved koldstart og beskytter mod slid ved alle opstarter.
Gulf Formula ULE 5W-30 er velegnet til de nyeste benzin-og dieselmotorer i MB biler, der opfylder Euro 4 emissions normerne og kræver midt SAPS-olier, alle BMW diesel biler, der opfylder Euro 4 emissions normerne og er udstyret med partikelfiltre over hele verden. Anbefales også til de mest moderne BMW benzinbiler, der opfylder Euro 4 emissionsnormerne i EU-området, herunder Norge, Schweiz og Liechtenstein og moderne personbiler, SUV'er, lette varevogne og lastbiler drevet af både benzin-og dieselmotorer.
OBS: Denne olie kan være uegnet til brug i nogle motorer. (se bilens instruktionsbog / håndbog)
Opfylder følgende specifikationer:
ACEA A3/B4/C3, GM dexos2™
Godkendt af:
API SM, MB-Approval 229.51, BMW Longlife-04, VW 502.00/505.00/505.01

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også