Røggasanalysator T330-2LL uden bluetooth

Røggasanalysator T330-2LL uden bluetooth

Varedata

Vare nr
480851300
EAN nr
5709276576060
UNSPC
41112500
Mærke
Buhl & Bønsøe
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
0632.3307H
Rabatgruppe
34855

Beskrivelse

Røggasanalysator til gas-, olie- og biogasanlæg - med op til 6 års garanti*!Testo 330 LL er meget brugervenlig med sit store oplyste farvedisplay. Det er nu muligt at få præsenteret måleresultaterne mere overskueligt hvilket gør tolkningen af måleresultaterne nemmere og derfor hurtigere for dig. Med nye integrerede logningsmuligheder kan målingerne foretages over tid så udviklingen kan følges helt præcist.Testo 330 er en komplet røggasanalysator som foruden røggasanalyse kan måle træk, fintryk, CO ufortyndet, differenstryk, differenstemperatur, CO, CO2 (beregning), og som noget helt nyt tæthedstest på gasrør systemer.
Instrumentet stopper automatisk, når vandudskilleren er fyldt. Analysatoren har hukommelse, og alle data kan behandles via software, hvilket gør det nemt at give kunderne dokumentation og indrapportere måledata.Funktioner:•CO op til 8.000 ppm - med H2 kompensering
•Automatisk instrumentstop ved fyldt vandudskiller
•Hukommelse for 400 målinger
•Tæthedstest på gasrør systemer (tilbehør) kan nu foretages uden særskilt måleinstrument
•Tilslutning af eksterne prober for LEL lækagesøgning og CO i den omgivende luft (tilbehør)
•CO målinger med automatisk fortynding (indikation imellem 8.000 og 30.000 ppm)
•Integreret træk- og gasnulstilling uden at sonden behøves fjernet fra skorstenen

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.