{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

Mastik Tape Scotch 2234 50 mm x 1,8M kabelreparationstape sort

Mastik Tape Scotch 2234 50 mm x 1,8M kabelreparationstape sort

Varedata

Vare nr
8739050129
EAN nr
0051128574935
UNSPC
31201502
Mærke
3M
Salgsforpakning
1/10 STK
Kan straksleveres
Ja
Leverandørens varenr
7000006227
Rabatgruppe
28750

Beskrivelse

3M Scotch 2234 "Heavy Duty" sort mastik tape med særlig kraftig gummiryg. 2,1 mm tyk BxL = 51 mm x 1,8 m. Anvendes som reparationstape for kabel-kappe-skader eller som slidlag på kabler eller andre emner der udsættes for mekanisk påvirkning. Den er elektrisk isolerende, fugtforseglende, flammehæmmende, modstandsdygtig over for varme, olier, UV (Sollys), ozon, mekaniske slid og kan nedgraves. Denne special mastik tape er udviklet til at modstå meget hårde belastninger herunder kabler der udsættes for megen slid. Fx kabler der trækkes hen over jord/gulv, kabler der bøjes, krankabler, kabler til togsæt, svejsekabler, skibskabler, vindmølle tårnkabler, vindmølle narcelle kabler, industrikabler mm.

Tapen anvendes også til reparation af beskadigede kabler, som alternativ til en varmekrymp reparationsmuffe. Fordelen med tape er, at den er uafhængig af kabelstørrelse og så er tapen fleksibel/bøjelig.

Kappeskade uden blotlagte elektriske ledere:
Istedet for en varmekrympreparationsmuffe så træk og stræk Scotch 2234 rundt om kablet med halvt overlap henover det beskadiget områder ca. 5 cm på hver side af skaden. Afhængig af kabeltypen og slid påvirkningen kan trækkes et eller 2 lag tape. Kabelkappeskaden er nu repareret skaden, men for at undgå at Scotch 2234 slipper kablet i yderpunkterne på hver side af skaden, så fastgør eventuelt de sidste 5 cm med Scotch Super 33+ eller Scotch Super 88 vinyltape. Husk at strække Scotch Super 33+ eller Scotch Super 88 så denne vinyl tape lægger et radialt tryk ind mod midten af kablet og husk stræk ikke tapen ved det sidste overlap. Så er kappeskaden fugtforseglet, elektrisk isoleret og har et meget stærkt slidlag. Samlingen kan lægges i jord eller udsættes for sollys

Kappeskade med blotlagte leder
Frem for at skære det beskadigede kabel over og montering af en eller 2 varmekrymp reparationsmuffer og isætning af en kabelstum, så Step 1)Skær kabelkappen omkring skadestedet væk - lige netop så meget at det er muligt at få tape rundt om de beskadigede ledere. Step 2) Træk/stræk eller tryk et lag Scoctch 2224 eller Scotch 2228 rundt om det beskadigede lederstykke. Step 3) træk og stræk Scotch 2234 med halvt overlap hen over hele samlingen og 5 cm. ud på kabelkappen. Afslut eventuelt med Scotch Super 33+ eller Scotch Super 88 i yderpunkterne - blot for at sikre at Scotch 2234 ikke slipper kabelkappen. Så er kappeskaden dobbelt fugtforseglet og dobbelt elektrisk isoleret og kan lægges i jord eller udsættes for sollys. NB: Hvis der er stor skade på de blotlagte ledere, så kvadrattet på lederne er påvirket, bør skaden i stedet betragtes som et overrevet kabel.

Overrevet kabel
Frem for at anvendes 2 reparationsmuffer så kan anvendes 3M tape: Det beskadigede kabelstykke bortskæres. Step 1) Lederne afisoleres og monteres med forbindere forskudt så de fylder mindre på tværs af samlingen. Step 2) Træk/stræk eller tryk et lag Scoctch 2234 eller Scotch 2228 rundt om forbinderne (Hvis der er tale om større lederkvadrater og forbinderne, så bør i stedet anvendes Scotch 23 eller 130C vulkaniserende tape rundt om forbinderne). Step 3) træk og stræk Scotch 2234 med halvt overlap hen over hele samlingen og 5 cm. ud på kabelkappen. Så er samlingen dobbelt fugtforseglet, dobbelt elektrisk isoleret og kan lægges i jord eller udsættes for sollys.

Yderligere information kan rekvireres hos 3M

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også