{{selectedFacet.Name}}

  {{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
  Varenr. {{product.Varenr}}
  EAN: {{product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

  Øv

  Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

  Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

  Anbefalinger baseret på din kurv

  Transientbeskyttelse kompakt stærkstrøm Dehnguard TT 2P 275

  Transientbeskyttelse kompakt stærkstrøm Dehnguard TT 2P 275

  Varedata

  Vare nr
  3868157985
  EAN nr
  4013364157989
  UNSPC
  39121610
  Mærke
  Desitek
  Salgsforpakning
  1/1 STK
  Leverandørens varenr
  900450
  Rabatgruppe
  23810

  Beskrivelse

  De kompakte DEHNguard TT 5 275-overspændingsafledere komplementerer den erfarne DEHNguard M-serie ved anvendelser med reducerede tekniske parametre.
  DEHNguard TT ... 5 275-afledere kræver meget lidt plads og er derfor ideelle til eftermontering i eksisterende installationer og anvendelsesområder med begrænset plads. Derved kan apparaterne bruges til at beskytte individuelle dele af installationer (eksempelvis lyssystemer eller pumper). Ved flerfasede anvendelser, eksempelvis TT-systemer ("3+1"-kobling), kræver aflederne kun to modulers plads. Siden aflederne kan bruges op til 63 A uden ekstra for-sikring, er nem og økonomisk installation af overspændingsbeskyttelse sikret.
  I denne kontekst er sikkerhedsforanstaltninger ikke blevet forsømte. DEHNguard 5 kA-aflederne er udstyrede med "Termodynamisk Kontrol"-aflederovervågning, som imødekommer de høje sikkerhedsstandarter for overspændingsafledere.
  Den todelte "Termodynamisk Kontrol"-overvågning er ikke kun udviklet på baggrund af internationale produktstandarter, den står også for årtiers erfaring i overspændingsbeskyttelsens verdensmarked og tager hensyn til en lang række anvendelsesområder, hvor afledere kan skades.

  Den standardiserede mekaniske funktions-/fejlvisningsindikator sørger for pålidelig overvågning af tilstanden af overspændingsaflederen.
  Deraf er DEHNguard TT 5 275-aflederserien ideel til eftermontering og til anvendelser generelt med begrænsede pladsmuligheder og reducerede tekniske omstændigheder.

  Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os  Andre købte også