Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Bosch

Et gasfyr giver god varme til en fornuftig pris, og den helt store gevinst ved et gasfyr er, at det ofte skåner miljøet mere end andre fyringsmetoder. Her på siden kan du se, hvilke Bosch gasfyr vi forhandler, f.eks. Bosch Condens og Bosch Europur. Tyske Bosch producerer bl.a. kondenserende gaskedler, som både er energieffektive og økonomiske i brug. Det skyldes bl.a. den innovative teknologi brugt i de to serier gasfyr-serier, Condens og EuroPu. Flere af gaskedlerne har en varmtvandsbeholder indbygget. Du kan også se nærmere på det forskellige Bosch-tilbehør, vi har, herunder balanceret aftræk og varmtvandsbeholdere. Samtlige produkter lever op til den høje kvalitet, der er kendetegnende for Bosch, og både montering og betjening er yderst brugervenligt. Herunder kan du se vores mest solgte Bosch-produkter, og hvis du er på udkig efter et specifikt Bosch gasfyr eller tilbehør, kan du bruge søgefunktionen herover.

Bosch Condens

Bosch Condens er en meget energivenlig og –effektiv kondenserende gaskedel med direkte tilslutning af varmtvandsbeholder. Bosch Condens er udstyret med innovativ styringsteknologi, der står for dels at styre indeklimaet, dels at prioritere det varme vand. Bosch Condens kan monteres med både balanceret aftræk og splitaftræk. Det balancerede aftræk fås i flere forskellige udgaver.

Bosch EuroPur

Bosch Europur er et meget lydsvagt, kondenserende gasfyr, som er beregnet til varmtvandsbeholder. Serien EuroPur er den mest energieffektive på det danske marked med et flot energimærke. Bosch Europur er velegnet til så godt som alle husstørrelser – den høje kvalitet og utrolige ydeevne gør kedlen til et meget driftssikkert bekendtskab.

Varmtvandsbeholder

Til de af Boschs gasfyr, der ikke har indbygget varmtvandsbeholder, fremstiller Bosch eksterne varmtvandsbeholdere, der er beregnet til montering enten under eller ved siden af fyret og kan tilsluttes fra toppen eller bunden. Varmtvandsbeholderne lægger sig designmæssigt op ad gasfyret, så løsningen bliver diskret og stilren på en og samme tid.