Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Milton

Milton – eller Milton Megatherm, som er virksomhedens fulde navn – er en del af kerneproduktet bl.a. gasfyr og tilbehør hertil. Virksomheden ligger i Glostrup og spænder over et bredt produktsortiment inden for varme og sanitet til boliger og kontorer af alle størrelser. På denne side kan du se, hvilke Milton gasfyr/Milton gaskedler, vi fører. Det drejer sig bl.a. om modellerne Milton Topline og Milton Highline. Vi forhandler også balanceret aftræk til samtlige kedler. Brug søgefunktionen, hvis du er på jagt efter et specifikt Milton-produkt, eller klik på de forskellige kategorier for at læse nærmere. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til Milton gasfyr eller gasrelaterede produkter i det hele taget.

Milton gaskedel

Milton gaskedler er topmålet af kvalitet. De er lydsvage og energieffektive, og så tager de sig pænt ud, når de er monteret og installeret. Milton har fremstillet gaskedler i mange år og ved, hvad de foretager sig, så du kan trygt regne med et produkt i verdensklasse, når du investerer i en Milton gaskedel.

Milton Topline

Milton Topline er en af Miltons serier af gaskedler. Topline-serien fås i flere forskellige størrelser/effekter og glimrer ved at have markedets højeste årsnyttevirkning på hele 103 procent. Den er utrolig lydsvag i drift, og Milton yder 15 års garanti på varmeveksleren. Her er altså en driftssikker gaskedel, der kan klare mosten i årevis uden at slække på effektiviteten. Samtidig er kedlen nem at vedligeholde, så den holder sig på toppen i hele dens lange levetid. Milton Topline er beregnet til vægmontering.

Milton Highline

Milton Highline er en anden af Milton Megatherms serier af gaskedler. Lige som Milton Topline er den usædvanligt lydsvag, når den er i drift, og den har desuden det laveste forbrug af el på markedet. Flere af Milton Highline-modellerne har indbygget varmtvandsbeholder.

Balanceret aftræk

For optimal installation af et Milton gasfyr kræves forskelligt tilbehør, herunder balanceret aftræk, som Milton også producerer. Aftrækket fås i forskellige farver og som enten lodret eller vandret balanceret aftræk.