{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

Roth

På denne side kan du finde gulvvarmesystemer fra Roth, der udvikler, producerer og markedsfører brugsvandssystemer og gulvvarme – alt sammen specifikt tilpasset det nordiske marked og klima. Roth gulvvarme er meget alsidigt, og produktsortimentet strækker sig over de traditionelle systemer, der skal installeres i beton, til systemer, der reagerer hurtigt og har en lavere byggehøjde. Når det gælder installation og montering, er der også behov for tilbehør, som vi naturligvis også forhandler her hos AO. Det drejer sig bl.a. om rør, fordelerrør, shunte og rumtermostater, så det er muligt at styre temperaturen optimalt. Er du på udkig efter noget specifikt, kan du bruge søgefeltet ovenfor, eller også kan du kigge i kategorierne nedenfor. Du kan også få et hurtigt overblik over vores mest solgte produkter her i kategorien.

Rør

Roth fører flere forskellige typer rør til Roths egne gulvvarmesystemer. Rørene er specifikt udviklet til formålet og er opbygget af flere lag med et yderst holdbart inderrør og beskyttelseskappe. Rørene er bestandige over for høje driftstryk og en maksimal kortvarig temperatur på 95°C og en maksimal kontinuerlig temperatur på 70°C.

Fordelerrør

Roths fordelerrør er hovedsageligt rødgods og fås med et forskelligt antal forgreninger og med forskellige omkreds. Flere af fordelerrørene kommer i sæt, hvor fordelerkoblinger følger med. Fordelerrørene er, som tilfældet er med alle Roths produkter, i højeste kvalitet og har en meget lang levetid. Det gør gulvvarmeløsningen yderst driftssikker.

Shunte

Roth minishunt eller Roth ShuntUnit er to forskellige shunte fra Roth specifikt beregnet til Roths gulvvarmesystemer. Begge typer shunte er i høj kvalitet med høj funktionalitet og sikrer driften i gulvvarmesystemet i mange år frem. Roth ShuntUnit leveres med fordelerrør, der allerede er monteret, pumpe, monteringsbeslag, mv. ShuntUnit er særlig velegnet til gulvvarmeanlæg af en moderat størrelse (maks. 160 m²) – både når det gælder renovering og nybyggeri.

Rumtermostat

Der er flere måder at styre gulvvarme på, og Roth har udviklet den intelligente regulering, Roth Touchline. Systemet har bl.a. indbyggede tidsprogrammer, natsænkning og integreret gulvkøling som standard. Rumtermostaten er yderst energivenlig og giver optimalt indeklima og komfort. Roth Touchline passer også til opgradering af eksisterende gulvvarmeanlæg. Du behøver kun at skifte kontrolenhed, termomotorer og rumtermostater. Det er muligt at ændre alle indstillinger for rummet og for hele anlægget på den enkelte rumtermostat, eller via Touchline app'en på smartphone eller tablet.