{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Uponor

Der er ikke noget som et lunt gulv, når efteråret og vinteren bider fra sig med lave temperaturer, og det i forvejen er svært at forlade de lune dyner om morgenen. Gulvvarme gør det hele lidt nemmere, og på denne side kan du se hele vores udvalg af Uponor gulvvarme. Udvalget er bredt, og vi forhandler også tilbehør lige fra shunte og pumper samt kontrol- og styresystemer til fordelerrør og rør generelt. Og hvis du foretrækker det, har vi også gulvvarmepakker. Umiddelbart nedenfor ser du de mest solgte produkter i denne kategori. Leder du efter noget specifikt, kan du bruge søgefeltet ovenfor, og ellers er du meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Shunte og pumper

Uponor er førende inden for udvikling og produktion af gulvvarmesystemer, og med et produkt fra virksomheden, er du garanteret lang levetid og høj kvalitet. Også på tilbehøret. Vælger du en gulvvarmeløsning fra Uponor, får du behov for forskelligt tilbehør, herunder shunte og pumper. Vælg mellem flere forskellige, bl.a. fremløbsventiler, kugleventiler, pumpeshunte, m.fl.

Gulvvarmepakker

Med en Uponor gulvvarmepakke får du alt, hvad du skal bruge til at installere gulvvarme. Vælg mellem tre eller fire kredse i basispakkerne. En gulvvarmepakke indeholder pro fordelerrør, et koblingssæt, bukkefix, rumtermostater (T-55), kontrolenhed (C-56) og en (dem) i-76-betjeningsenhed.

Fordelerrør og rør

For korrekt installation og montering af gulvvarme er der behov for rør og fordelerrør. Her på siden finder du de relevante af slagsen fra Uponor, der alle er af høj kvalitet og utrolig anvendelige. Klik på kategorien ’Fordelerrør og isolering’ for at se hele udvalget.

Kontrol- og styresystemer

Uponors kontrol- og styresystemer gør det muligt at styre gulvvarmen og indstille en optimal temperatur. Kontrol- og styreenhederne fås i forskellige varianter – klik på kategorien ovenfor for at se de specifikke egenskaber og deres specifikationer.