{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

Wavin

Her på siden kan du se vores store udvalg af gulvvarme fra den hollandske Wavin-koncern, der er en af de førende på verdensplan inden for rørsystemer til vand- og VVS-branchen. Også gulvvarme excellerer virksomheden i, og med en erfaring på mere end 15 år inden for feltet, ved Wavin, hvad der kræves, for at en gulvvarmeløsning er funktionel og energivenlig. Når det gælder installering og montering af gulvvarmen, kræver det forskelligt tilbehør, bl.a. shunte, rør, fordelerrør og styring, og alt dette forhandler vi naturligvis også. Kig dig omkring i de forskellige kategorier, eller brug søgefeltet ovenfor, hvis du leder efter noget helt specifikt. Vi står også altid klar til at besvare spørgsmål, hvis du skulle have nogle af dem.

Shunte

Wavin fremstiller flere forskellige typer shunte, der skal bruges til installation og montering af Wavins gulvvarme. Shuntene fås i flere forskellige varianter og udformninger, som f.eks. mini-, midi- og parallelshunte med forskellige antal kredse. Klik på kategorien for at se nærmere på vores udvalg af Wavin-shunte.

Rør

Når der skal installeres gulvvarme, skal der samtidig føres rør. I denne kategori finder du alle de typer Wavin-rør, vi forhandler hos AO Johansen. Omkredsen varierer fra 16-20 mm, så du kan vælge den størrelse, du har behov for. Længderne varierer også og afhænger naturligvis af størrelsen af dit projekt.

Fordelerrør

En del af det uundværlige tilbehør til gulvvarme er fordelerrør, som du i denne kategori finder til overmål. Wavin har fra 2- til 5-vejs fordelere t/20 mm – ¾” eller 1” – og du kan vælge mellem flere forskellige typer materialer, bl.a. messing og plast.

Styring

Når først gulvvarmen er installeret, er det rart også at kunne styre den. Det kan du gøre med forskellige typer Wavin-styringer, som du kan finde ved at klikke på kategorien. Termostaterne og styringerne fås i flere forskellige varianter, bl.a. trådløse og manuelle, med eller uden display.