Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Isoleret skorsten

En isoleret skorsten minimerer risikoen for hhv. løbesod og skorstensbrande – og har du (eller overvejer at anskaffe dig) en brændeovn, er en isoleret skorsten en absolut nødvendighed. Skorsten skal nemlig være isoleret tilstrækkeligt, før den kan blive varmet ordentligt op, og ilden i pejsen i det hele taget kan blive til noget. Er det ikke tilfældet, er der risiko for øget brandfare pga. løbesod, der er uafbrændte tjærepartikler fra ilden. På denne side har vi samlet alle de elementer, du skal bruge for at isolere en skorsten bedst muligt. Vi har produkter og materialer fra førende producenter som Kierulff og Metalbestos, og forskellige typer skorstensrør, toppe og hætter, trækstabilisatorer og taginddækninger. Og meget mere. Brug søgefunktionen, hvis du er på udkig efter et specifikt produkt i kategorien isoleret skorsten, klik rundt i de forskellige kategorier, eller lad dig inspirere af vores mest solgte produkter, som du ser umiddelbart nedenfor.

Kierulff og Metalbestos

Kierulff importerer og forhandler forskellige tilbehør af høj kvalitet til bl.a. skorstene, herunder mærket Metalbestos, hvis varemærke står for skorstene i høj kvalitet til en fornuftig pris. Kierulff er hjemmehørende på Langeland og har eksisteret i mere end 30 år. Erfaringen inden for branchen er derfor høj – præcis lige som kvaliteten på og levetiden af produkterne er!

Skorstensrør og taginddækning

I denne kategori finder du flere forskellige typer og længder skorstensrør fra hhv. Kierulff og Metalbestos. Vælg mellem flere forskellige diametre, vinkelstykker, mv. Vi har også taginddækning, så du kan lave en helt tæt overgang mellem tag og skorsten.

Toppe og hætter

Vælg mellem forskellige typer og mål inden for toppe og skorstenshætter i sort eller galvaniseret stål. De forskellige toppe og hætter har forskellige funktioner – nogle af dem fungerer dermed til traditionelle kedler og brændeovne, lavtemperaturkedler og kondenserende kedler. Se specifikationer under de enkelte produkter i kategorien.

Trækstabilisatorer

Trækstabilisatorer bruges til at montere på røgrør, så der kan komme optimalt træk til og fra varmekilden. VI fører flere forskellige typer og mål fra hhv. Kierulff og Metalbestos.