{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Uisoleret røgrør

I denne kategori finder du uisolerede røgrør og tilbehør – alt sammen fra kendte og førende producenter inden for branchen. Der er også tilbehør til røgrørene, samt røgrør med rensedør, røgrør med testnippel, knærør, knærør med renseklap, murbøsninger og røgrør overgange. Kig i de forskellige kategorier for at finde det, du skal bruge, eller brug søgefeltet herover. Du kan også lade dig inspirere af de mest solgte produkter i kategorien, som du ser umiddelbart nedenfor. Og ellers står vi naturligvis også altid klar til at give råd og vejledning, hvis du har spørgsmål, eller der er noget, du er i tvivl om.

Røgrør / Røgrør overgang

Uisolerede røgrør fås i flere forskellige længder i forskellig finish. De fås med og uden rensedør, med og uden testnippel. Og så fås der overgange til røgrør, så det er nemt at sætte flere længder sammen, uden at der forekommer utætheder. De røgrør, der har renserør gør det nemt og enkelt gøre røret rent – brug en rensebørste, og sørg for nemheds skyld for at anskaffe dig en rensebørste, der passer i dimensionerne til både røgrøret og rensedøren.

Knærør / Knærør med renseklap

Hos AO Johansen finder du knærør både med og uden renseklap fra hhv. Metalbestos og Grameta – kvalitet til rimelige priser og med lang levetid. Knærørene fås i forskellige dimensioner og omkredse i forskellige vinklers ’knæk’. Knærørene gør det muligt at tilpasse installationen til brændeovnen til alle tænkelige vinkler. Læs mere om de enkelte produkter i kategorien, og se de enkelte specifikationer.

Murbøsninger

Murbøsninger i alle tænkelige mål og formater finder du her. Brug bøsningerne til at tætne overgangen fra pejs/brændeovn gennem mur til røgrør. Vi fører murbøsninger fra hhv. Grameta og Metalbestos – kvalitetsprodukter fra nogle af de førende producenter og leverandører i kategorien.