Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Grohe - tilbuddet gælder kun i marts

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Grohe - tilbuddet gælder kun i marts

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

AO ser rødt

Milwaukees karakteristiske røde power tools fås nu i AO. Milwaukee har eksisteret i næsten 100 år og har gennem årene stået bag banebrydende fornyelser.

Der er rød-hvide farver i logoet, men det ville nok være en overdrivelse at sige, at power tools fra Milwaukee er specielt danske. Som navnet antyder stammer firmaet nemlig fra Milwaukee i den amerikanske stat Wisconsin, der er den delstat, som har den største andel af dansk-amerikanere. I sin tid var det da også en værktøjsmager med det umiskendeliget danske navn, A.H. Petersen, der fik en henvendelse fra den legendariske bilmagnat Henry Ford om at lave en boremaskine, der kunne betjenes med én hånd. Tidligere var alle elektriske boremaskiner meget tunge, og de skulle betjenes af en særdeles velvoksen arbejder, der vel at mærke skulle bruge begge hænder og alle kræfter for at bore et hul. Den første transportable letvægtsboremaskine var en realitet – og ”Hole Shooter”, blev det stykke værktøj, der skabte grundlaget for Milwaukee Electric Tool Corporation.
Gennem årene har det været en rød tråd i  udviklingen af Milwaukee, at produkterne skulle gøre tilværelsen nemmere for håndværkere ved at være solide, transportable og innovative. I 1949 udviklede man den første vinkelboremaskine og i 1951 den første transportable elektriske metalsav. Mange tømrer og andre gode håndværkere tog i 1981 rigtig pænt imod bajonetsaven Super Sawzall, der satte en række nye standarder med 1000 W og 0-2800 slag i minuttet, og som samtidig var markedets mest vibrationsfrie. Milwaukee var også de første til at bruge lithium-ion-batterier i deres opladelige værktøj. Og selvom der nok skal være nogle konkurrenter, der er uenige, så fastholder Milwaukee, at deres batterier outperformer alle andre – både hvad angår serien af 12 V- batterier, M12, 18 V-batterier, M18, og 28 V-batterier, M28, der alle har patenterede løsninger.
I dag omfatter sortimentet over 500 forskellige stykker værktøj og 250 tilbehørsartikler. Da det røde værktøj bliver solgt over stort set hele kloden, bliver det fremstillet i både 120 og 230 V, så det kan bruges over hele verden. Og nu er Milwaukee altså dukket op i AO.
”Milwaukee har et bredt program med mange maskiner, som alle de andre brands ikke har, specielt inden for el og VVS. Desuden har Milwaukee et unikt batterisystem, så uanset hvor gamle maskinerne er, passer de nye batterier stadig i de gamle maskiner,” siger Henrik Reinhardt, salgschef for AO’s værktøjsdivision.
AO’s sortiment inden for Milwaukee spænder fra vinkelslibere, bajonetsave og rundsave til de håndholdte bore- og skruemaskiner, som hele eventyret startede med. Men der er også kommet en serie af test- og måleinstrumenter, så du fx også finder multimetere, lasertemperaturmålere og termiske varmekameraer i den karakteristiske røde farve. Og selvom vejret måske ikke skriger på varmejakker lige nu, kan du også finde Milwaukeevarmejakker i din AO, når det igen bliver koldt.
Og de er i øvrigt ikke røde.

Se Milwaukees maskiner her på AO.dk.

To stærke fra Milwaukee

Den lille kraftkarl
M18 Fuel - 881416170
Revolutionerende og kompakt M18 FUEL slagboremaskine med kulfri motor, der gør den stærkere og hurtigere samt forlænger maskinens levetid. Milwaukee har patent på flere teknologier i både værktøjet og batteriet, der sikrer lang holdbarhed. Udstyret med fuldisoleret metalgearkasse, indbygget LED-lys, der oplyser arbejdsområdet, og strømindikator.

Bemærk, at den kun er 206 mm lang. Maks. drejningsmoment 80 Nm. Omdr. ubelastet 0-550/0-1.850 o/min. Slagtal 9.350/31.450 slag/min.

Vægt inkl. batteri 2,3 kg. Leveres inkl. 2 x 4,0 Ah Red Lithium-Ion batterier, 80 min. lader og transportkuffert.

Se slagboremaskinen her

Elektrisk jakke

Softshell-jakke med flere lag og den nyeste teknologi til aktivt at varme kroppen og stimulere blodcirkulationen. En touchknap med tre varmeindstillinger varmer bryst og ryg, og en anden touch-knap varmer lommerne. Vindtæt og vandafvisende. Ca. 6 timers kontinuerlig varme på bare én opladning.

Batteriholderen har en USB-tilslutning, som gør, at fx mobiltelefon kan oplades, når jakken er tændt.

Leveres inkl. 1 x 1,5 Ah Red Lithium-Ion-batteri og 30 min. lader.