Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Grohe - tilbuddet gælder kun i marts

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Grohe - tilbuddet gælder kun i marts

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

De nyeste produkter - April 2013

Digitale høreværn

Howard Leight Sync digitalt høreværn har en god digital stereolyd, FM/AM radio og digital søgning, der optimerer klarhed og fastholder kanalerne. Tilslut smartphone eller MP3-afspiller, og hør din egen musik. Beskytter din hørelse på en effektiv og behagelig måde.
SNR 29 / H: 29 M: 27 L: 22.
Godkendelse: EN 352
Se Howard Leight Sync høreværnet her

Stavvibrator fra SPYDER PRO

Stavvibrator fra SPYDER PRO er en professionel stavvibrator med omformer i stærkt og kølende aluminiumsboks samt motor i staven. Staven tilsluttes direkte 230 V lysnet. Den leveres som standard med 15 m gummikabel til omformer. Swich-kontakt, øget sikkerhed og mere driftssikker. Fås med stav i størrelserne 36 mm, 50 mm, og 58 mm alle med 5 m slange til omformer.
Læs mere om SPYDER PRO stavvibrator her

Entreprenørhammer med god balance

Entreprenørhammer en DUO-FAST DF SN 90 D er et trykluftdrevet værktøj til facadebeklædning, gulve, skillevægge, trækonstruktioner Decra og emballage. Anvender 65–83 mm søm. Kraftfuldt og hurtig og giver en god balance og ergonomi.

Dansk produceret byggepladstelt

Kraftig og robust kvalitet, fremstillet i 680 gram PVC-sejldug. 3x3 m alu tagkonstruktion 9x2 m sidedug (3 sider) samt 3x2 m sidedug (1 side). Opbygges omkring byggepladshegn (sælges separat).
Læs mere om byggepladsteltet her

Avanceret måleredskab

iCON giver brugeren en ny, brugervenlig måleløsning, som baner vejen for en effektiv og mere sammenhængende hverdag med en langt højere grad af uafhængighed og overskud til nye opgaver end tidligere. Leica iCON GPS og robotstationer er et avanceret og intuitivt fungerende redskab til løsning af alle former for positionerings- og måleopgaver. Som noget nyt henvender Leica sig med iCON-konceptet direkte til byggefagets store gruppe af byggepladsformænd, entreprenører og håndværkere.

Sikkerhedssko med smart lukkemekanisme

ELTEN-sikkerhedssko med Boa®-lukkemekanisme er en slidstærk og anatomisk sikkerhedssko med bred pasform
for optimal komfort. Smart og nemt Boa®-lukkesystem, der snører skoen i et tag. ESD-godkendt. Stål tåværn og fiber sømværn.
Se sikkerhedsskoen her

Borehammer fra Makita

BHR243RFE er en ny akku-borehammer med kulfri motor fra Makita. Med mulighed for støvopsamling i udsugningskassette (sælges separat) med HEPA-filter. Borehammeren har desuden mejselfunktion i 40 indstillinger. Slagstop for boring i træ og metal. Vibrationsdæmpende, gummibelagt greb. Leveres i kuffert med 2x3 0Ah Li-Ion batteri, 22 minutters lader og selvspændende borepatron.

Lav etiketter nemt og hurtigt

DYMO® LabelManager™ 280 laver hurtige etiketter med tidsbesparende funktioner. Design etiketter med fonte og grafikker fra din pc/Mac. Skriv teksten hurtigt på tastaturet i computer design. Genopladeligt batterisæt – ingen udgifter og intet besvær med at bortskaffe engangsbatterier. Nem tekstredigering med genvejstaster til hurtig formatering.
Bestil DYMO® LabelManager™ 280 her

Markedets eneste LED Downlight med indbygget sensor

Servodans LED Downlights i størrelse Ø180 mm omfatter også en Downlight med indbygget bevægelsessensor, som bygger på HF-teknologi. Det giver dig en lang række unikke fordele. Her er den perfekte løsning til mindre sekundære rum, såsom garderober, små gangarealer, toiletter, køkkener m.m. Bevægelsessensoren dækker 28 kvadratmeter, og er hurtig og nem at installere med én power supply til flere Downlights. De er kun 35 mm høje og kan monteres let og hurtigt takket være montagebøjlerne. Lang levetid og uovertruffen holdbarhed for de højeffektive LED-dioder, elektronik og lampe sparer dig masser af tid og penge – ikke mindst på drifts- og vedligeholdelseskontoen. God lyskvalitet med en Ra>80 og et lys, der ikke blænder. LED Downlight med indbygget sensor kan styre flere LED Downlights uden sensor. Endelig skal det bemærkes, at de kan installeres direkte på isoleringen.

ARCU nu i 30 W og 50 W

Den populære LED-projektør serie fra Flash Light, ARCU i 10 og 20 W, har nu fået følgeskab af ARCU 30 W og ARCU 50 W.
Læs mere om projektøren her

Downlight fra Flash Light

Kvalitetsdownlight fra Flash Light med lav indbygningshøjde for 230 V LED med GU10-sokkel. Det dobbelte fjedersystem tillader valgfri montage med enten springfjedrer eller skruemontage. Den kan monteres direkte i isolering og med sin lave indbygningshøjde monteres under dampspærre (<70mm). DL-2013 ISO LED leveres i farverne hvid og børstet stål.

Glamox A65-familie

A65 er en familie af pendelarmaturer i tre forskellige størrelser og med lidt op-lys gennem en opal skærm i toppen. Toppen af skærmen er cirkulær og udvider sig til en superellipse. Dette betyder, at armaturet ændrer form og udtryk, når man ser den fra forskellige vinkler. En opal dækplade beskytter lyskilderne og giver en tiltalende designeffekt. A65 er specielt velegnet til steder, hvor mennesker mødes, såsom gange og trapper, mødelokaler, kantiner, opholdsrum,caféer, restauranter og andre offentlige områder.

Glamox industri-familien

Glamox i80 er en familie af IP66-industri-LED-armaturer til montering på loft, nedhængning eller indbygning i åbne lofter med en indbygningsramme (tilbehør). Glamox i80 er baseret på materialer af høj kvalitet og state of the art LED-teknologi. Armaturet er velegnet til mange industrimiljøer og andre krævende miljøer.

Osram-downlights

IVIOS LED II er en ny serie LED-downlights. Den består af flere typer armaturer: 2x4, 5 W, 2X8 ,5 W og 1x10, 5 W. Serien er justérbar og kan dæmpes ned til 10 % med alle danske elektroniske fasedæmpere. Lysfarven er 3.000 Kelvin og udstrålingsvinklen er på 25 gr. Armaturet er lavet i aluminum.

Ecoair fra Thermex

Ecoair 100 mm er centrifugalventilatorer til lofts- og vægmontering i bl.a. køkken- og baderum. Beregnet til kontinuerlig drift med indbygget boost funktion og lavt lydniveau. Jævnstrømsmotorerne er monteret på elastiske ophæng, der sikrer en meget lydsvag og energibesparende drift. Ecoair-modellerne er monteret med en enkeltfaset fremadkurvet propel, 230V-50Hz, IPX4, Class II. Ecoair fra THERMEX kan leveres i fire udgaver. Udskiftbare farvede frontstykker leveres med ventilatoren i farverne rød, blå, grøn og gul.
Bestil Thermex Ecoair 100 mm her

Nyt berøringsfrit toiletskyl til Ifö Sign og Ifö Sign Art

Ifö har netop lanceret en ny elektronisk skyllemekanisme til de eksisterende serier Ifö Sign og Ifö Sign Art (undtagen børnetoilettet og den korte model). Produktet Ifö Sign Sensor fremstilles og købes som et separat kit, der nemt kan eftermonteres i både nye og eksisterende Ifö Sign toiletter. Den elektroniske skyllemekanisme er udviklet for at imødekomme den stigende efterspørgsel om højere hygiejne i badeværelset hos forbrugerne. Den nye sensor giver optimal hygiejne ved toiletbesøg, fordi overførelse af bakterier og virus mindskes, når der ikke er fysisk kontakt med skylleknappen.
Se den berøringsfrie skylleknap fra Ifö her

Monteres på mindre end 1 time

Det er både nemt og hurtigt at eftermontere Ifö Sign Sensor. Det eksisterende cisternearmatur afmonteres, og det nye elektroniske armatur monteres i cisternen. På under 1 time er toilettet forandret fra det traditionelle toilet med manuelt skyl, til et berøringsfrit toilet, der aktiveres meget enkelt. Den sorte skylleknap fremstår i sig selv elegant, og når skyllet aktiveres, lyser desuden et diskret blåt lys.
Læs mere på www.ifo.dk

Frostsikre undedørshaner

Det danske firma EqiWater i Åbyhøj lancerer nu en ny serie frostsikre udendørs vandhaner til montering direkte i husets ydervæg – op mod tilgængelig vandinstallation inde i bygningen. Alle modeller er fremstillet i rustfrit stål og leveres med enten poleret eller silkemat overflade. At der er valgt rent rustfrit stål uden traditionel overfladebehandling betyder, at vandhanerne er så godt som vedligeholdelsesfrie – og dertil kommer en robusthed i særklasse. Materialet tåler uden problemer rengøring med ganske almindelige rengøringsmidler.
Læs mere på www.eqi.dk eller kontakt dit lokale AO center.