Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Grohe - tilbuddet gælder kun i marts

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Grohe - tilbuddet gælder kun i marts

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

De nyeste produkter - September 2013

Transportabel LED-belysning til indendørs og udendørs brug

Batteriet har tre timers fuld driftstid og fem timers opladning. Lampen er desuden monteret med lysstyrkeregulering til forlængelse af driftstiden og nedsættelse af blændingseffekt på nært hold. LED-diodens målrettede lys er velegnet til stærk oplysning af afgrænsede områder.
Se arbejdslampen her

ROLLER overskæringsmaskine, Disc 225

Rørskæremaskine til overskæring af rør helt op til Ø 225 mm. Hurtig og vinkelret overskæring af rør til pressfittingsystemer af rustfrit stål, C-stål,
kobber, støbejernsrør, plastrør og plastrør med metallisk indlæg uden udvendig grat.
Se overskæringsmaskine her

RIDGID RP 340-pressværktøj

Med en størrelse og vægt som et miniværktøj presser den ny 32 kN batteridrevne pressmaskine fra RIDGID rørsystemer i kobber, stål og rustfri stål helt op til 108 mm. Selv om den er 30 % mindre og 17 % lettere, leverer den stadig den samme pålidelige kvalitet og herudover med 25 % længere interval mellem service og muligheden for at bruge enten strøm og batteri med det samme værktøj.
Se Ridgid RP 340 pressmaskinen her

JUMBO super proff-multistige dark horse

Fremstillet i glasfiberkompositmateriale, og derfor er den særdeles velegnet til elarbejde, da materialet ikke er strømledende. Ekstra kraftig knækled. Smart håndtrykssystem gør det let at betjene knæklåsen. Stigens kontraktion giver bredere ståflade og dermed større stabilitet. Vinklede trin giver en plan ståflade. Trinbredde på enkelt trin 42 mm. Stigen fås i 4/7 trin og 5/9 trin.
Se JUMBO dark horse multistigen her

Ny Foto Gong

Classic eller trådløs – det perfekte dørmeldesystem, der holder øje med indgangsdøren døgnet rundt. Og nu i tre helt nye og forbedrede udgaver! Ding-dong! Alle her i landet har vist på et eller andet tidspunkt hørt den lyd, når de er gået ind i en forretning i en eller anden by i Danmark. Nemlig en af de fire velkomstlyde fra Foto Gong – Servodans unikke dørmeldesystem, som vi har produceret og solgt i over 40 år.
Servodan er nu på gaden med de tre velkendte Foto Gong-pakker i helt nye og forbedrede udgaver – nemlig Foto Gong IR, Foto Gong PIR og Foto Gong PIR trådløs.
Kort fortalt er Foto Gong IR (infrarød) velegnet til mindre forretninger, hvor kunderne ofte står i indgangsområdet. Foto Gong PIR (passiv-infrarød) er rigtig god til større forretninger, hvor kunderne ikke bevæger sig omkring indgangsdøren. Og den trådløse Foto Gong PIR er i sagens natur perfekt i de forretninger, hvor ledningsføring mellem PIR-sensor og central ikke er mulig eller meget besværlig.

Baier BSS506 DK-industristøvsuger

Denne model er specielt beregnet til værktøj, der udvikler store mængder af fint støv som betonslibere samt diamantrilleskærere med fire eller flere diamantskiver. Støvsugeren arbejder med konstant kraft, selv når filteret automatisk bliver vibreret (punktvibrere), så støvpartikler bundfældes. Støvsugeren kan tillige bruges som vådstøvsuger, og vi medleverer rør, mundstykker (både til støv og vand), så du altid kan gøre rent efter dig selv.
Se Baier BSS506 DK-industristøvsuger her

Sensor med eller uden planforsænkning

Danmarks suverænt mest solgte sensor gennem tiderne, vores velkendte 41-300, kan nu monteres planforsænket via indbygningssættet 41-906. Med indbygningssættet kan du naturligvis ikke kun planforsænke 41-300, men reelt alle sensorer i Servodans 300-serie, dvs. 41-300, 41-302, 41-320, 41-330, 41-340, 41-350 og 41-351. Du kan selvfølgelig vælge at købe sensor og indbygningssæt hver for sig, eller du kan vælge den færdige og lette løsning, hvor sensor og indbygningsæt er samlet og klar til at blive skruet op.
Se indbygningssættet 41-906 her

1-års fødselsdag med ”begge ben på jorden”

I et år har det været lovligt at installere Schuko-stikkontakter i Danmark. En forudsætning for at installere Schuko-stikkontakter er en installation baseret på ”Europa”-dåsen, dvs. ø 68 mm. Er installationen først udført med Europadåser, er der et væld af designvalgmuligheder med Schuko- stikkontakter. En lang række store Europæiske leverandører producerer Schuko-stikkontakter, deriblandt Berker by Hager, som Wexøe A/S repræsenterer.

Glamox D70-downlight

Glamox D70 er en downlightfamilie med state of the art LED-teknologi. High power LED kræver et præcist produktdesign. Glamox’ designere har fokuseret på funktionalitet og effektiv varmestyring, der påvirker produktet med en lang levetid og en løsning af høj kvalitet. D70 leveres med LED-moduler med en levetid på mindst 50.000 timer.