Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

AO Projektafdeling – vi tager os af de store byggesager
Hos AO har vi to projektafdelinger til at tage sig af de store projekter og anlæg. En projektafdeling for VVS med lokation i både Odense og Albertslund samt en projeftafdeling for EL, der ligeledes er placeret i Albertslund i forbindelse med vores hovedkvarter. Projektafdelingen står for omkring 10 % af AO’s samlede omsætning.

Hvad laver projektafdelingen?
AO Projektafdeling udarbejder tilbud og prissætning til VVS- og EL-installatører, der skal lave større byggesager. Hvis installatøren takker ja til vores tilbud, er det os, der står for håndtering og levering af alle materialer til byggesagen.

Det er meget forskelligt fra sag til sag, hvor stort projektet er, og hvor længe det løber over, men det er ikke ukendt, at en byggesag kan strække sig til op til 2 år. Derfor kræver det en del planlægning og logistik, og det er så der, AO Projektafdeling kommer ind i billedet. Typisk udarbejdes der logistikløsninger og levering op til et halvt eller et helt år i forvejen, så installatøren ved, hvad han har at gå efter.

Projektafdelingens opbygning
Projektafdelingen for VVS har eksisteret siden 1998 og projektafdelingen for EL har eksisteret siden 2011. I alt tæller de to afdelinger omkring 10 interne medarbejdere og 3 projektchefer. Begge afdelinger har et meget erfarent team, da ingen medarbejdere har mindre end 10 års erfaring.

Det skal være nemt at handle
Det er vigtigt for os, at det er så nemt som overhovedet muligt for vores kunder at handle. Med AO.dk eller vores app, AO.dk Mobil, er det nemmere end nogensinde, og der er også en del af projektkunderne, der benytter disse muligheder. Særligt når det gælder de store boligrenoveringsprojekter eller nybyggeri af huse, bliver der ofte brugt mange af de samme varer, og så er det nemt at bruge AO.dk. De, der ikke bruger webshoppen eller appen, bestiller på ”gammeldags facon” via telefonen, og her kommer den viden, som vores medarbejdere har, rigtigt til sin ret. 

Typiske opgaver
Ikke to dage er ens i AO Projektafdeling. Der er mange forskellige projekter af meget forskellig karakter, og eksempler på nogle af de opgaver, projektafdelingen har været med til at løse, er Novo Nordisks nye domicil i Bagsværd, Bella Sky Comwell på Amager og Frederiksberg Centret. På Novo Nordisks nye domicil har AO også leveret udvendig afvanding og kloakering. Andre typiske projekter er nybyggeri af boliger eller leverancer til nogle af tidens mange boligforeningsrenoveringer.